Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem kell ez miatt rosszul...

Nem kell ez miatt rosszul éreznem magam?

Figyelt kérdés
Soha nem vettem fel egybe ruhát,vagy ami kicsit is csinosabb lett volna.Ennek az oka pedig az alkatom.A felső testem tetszik magamnak(nagy mellem van)viszont inkább az alsó testem az,amivel nagyon nem vagyok elégedett.Igaz,széles a csípőm(eléggé)viszont a fenekem kicsi.A hasam is zavar,igaz, nem nagy,de kidudorodik,és az is nagyon zavaró tud lenni.Hiába mondják nekem,hogy semmi baj nincs velem,nem tudom elhinni.Azzal tisztában vagyok,hogy testképzavarom van.Ha felvennék egy kicsit csinosabb ruhát,nagyon megnéznének az emberek,hogy hogy nézek ki? 20 éves vagyok
tegnap 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ruha függő. Ha nem testhez álló ruha nem emeli ki az alakod. De lehet például kis dekoltázsa amivel a kebleket ki emeled amiket meg szeretsz magadon.

De egyébként megeri néha próbálkozni új dologgal akár felvenni és hosszan nézni magad a tükörbe. És bele mosolyogni a tükörbe megőrülni és azt mondani magadnak hogy szexi vagyok.

(Persze ha utcára nem komfortos nem muszáj kimenned benne. Csak hogy szokd a látványt)

Így leírva nem lehet rossz alkatod. Pici pocak cuki. Feneken meg lehet javítani.

Ha tudod hogy magaddal nem vagy megelégedve és mások szépnek tartanak pláne csak azon kell változtatni, hogy magadat is elfogadd.

tegnap 15:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Elszántam magam,és próbálkozom majd a ruhákkal😄🫡
tegnap 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt is vedd figyelembe, hogy te felülről máshogy látod magad, mint aki szemből néz. Sokkal elonytelenebbnek látjuk saját magunkat általában.
tegnap 17:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,panaszkodom is,mikor nézem magam felülről,hogy milyen ez rajtam,milyen az rajtam,stb😄igazatok van.
tegnap 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha elegen kiverték a képeidre, amiket privátban küldtek, akkor érdemes lenne inkább egy szakemberrel beszélszélni a netes egodopping helyett. Pláne, hogy már azon a szinten jársz, hogy te öndiagnosztizálsz
tegnap 18:25
 6/9 A kérdező kommentje:
1.nem küldtem senkinek semmit,de ha küldtem volna is,semmi közöd nem lenne hozzá.És 2,tisztában vagyok vele,hogy milyen problémáim vannak.Ne rajtam,és máson vezesd le a feszültséged,köszi.Próbálj meg akkor inkább segíteni,de ha ez nem megy,lapozz tovább.
tegnap 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: Ott a segítség, ha nem tudod kiolvasni, akkor pláne kellene az a szakember. Szerencsére, ha kérdést teszel fel, mindenki válaszolhat rá, az is, akinek a válasza nem tetszik. De örülök, hogy kiderült, valójában igazam volt;)
tegnap 18:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Miben lett volna igazad? Hogy a válaszodba konkrétan lekurvázol,majd hozzá teszed,hogy nekem szakemberre lenne szülségem.Ez minden,csak nem pozitív,pláne nem építő jellegű komment! De nem állok le veled többet,hálisten tisztában vagyok az értékeimmel,mégha nincs is túl sok önbizalmam.Saját magadat járatod le.De te ezt megteheted arc nélkül.
tegnap 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit lehet, hogy kemény vagy magaddal, kérdező. Írtad, hogy nem viseltél még egyberuhát, szóval szerintem nyugodtan kísérletezz. Rengeteg féle fazon, stílus van, és biztos vagyok benne, hogy találsz majd olyant, ami nemcsak, hogy remekül áll, de még jól is érzed benne magad.

Szóval ne írd le magad, az alkatod és próbálgass bátran.

tegnap 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!