Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kéne az ilyen autósok miatt...

Kisvuk29 kérdése:

Kéne az ilyen autósok miatt rosszul éreznem magam?

Figyelt kérdés

Ma reggel egy audis valami Q valamennyivel annyira a seggemben volt hogy csak a karikákat láttam tehát 1-2 méternyi távot ha tartott

Az első lámpánál sárgát kaptam és még féktávon belül megálltam de neki nagyobbat kellett fékezni valami előre is eshetett az ülésről mert láttam hogy hátranyúlt a sofőr

Mivel a lámpa után kb 100m-el vége a lakott területnek így nem finomkodtam zöldnél a gázzal és hamar föl is toltam 100ig de ő neki ez kevés volt így zárón 100-nál megelőzött irányjelző nélkül (majdnem szabályos)

De mire újra lakott területre értünk utol értem tehát nem tudom mire volt a sietség mert a következő lámpánál már mögötte voltam a rákövetkezőnél meg mellette

Na most kellene nekem rosszul éreznem magam hogy szabályosan megálltam és nem mentem át a piroson és ezért ő csapkodta a kormányt?

Meg amiért nem tud távot tartani?

És nem ez volt az első hogy a rendszámot se lehetett látni csak a karikákat a tükörben

Értem én hogy nagy meg erős az autója de attól a szabályokat be kellene tartani nem?

2016. szept. 21. 15:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
56%
Az ilyen barmok miatt van a legtöbb baleset. Benne vannak az ember s*ggében, ki se látsz miatta.. én mindig kicsit megvillantom a féket, hogy rájöjjön, túl közel van. Vagy ha annyira menni akar, akkor menjen, elengedem inkább, nem szeretném ha miatta lenne baleset.
2016. szept. 21. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha magaddal foglalkoznál?
2016. szept. 21. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos meddő kínlódás, barmok vannak az utakon, vannak ilyen barmok is, olyanok is akik nyomják, csak, hogy ne tudd megelőzni őket (amíg a kocsijuk bírja, aztán meg kérdeznek) meg olyanok is akik tötymörögnek. Le kell sz*rni. Ha minden ilyenen felhúzod magad inkább ne autózz, az idegeidre fog menni.
2016. szept. 21. 15:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem szoktam foglalkozni velük de nem kicsit megijedtem mikor kis híján belém jött ...

Csak ennyi a kérdés lényege hogy érdemes e foglalkozni a nem tetszésükkel ...

2016. szept. 21. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen autóban ültél, de ha Neked megéri, hogy hátulról telibe ver egy böszme Q5 Q7, akkor hajrá, csináld csak ezt a stílust. Igen, ő lesz a szabálytalan (ha csak nem dumálja meg, hog te indokolatlanul fékeztél) neked meg lesz egy jó kis törött autós, meg egy nyakrándulásod. kell ez ? Amit csak te magad tudsz, az az, hogy a sárgánál direkt nem mentél át, hogy majd te megfegyelmezed a bunkó Audist, vagy nem. (gyanítom, igen) Itt meg keresed az igazad? A szabályokat nem csak a nagy erős autós nem tartja be, hanem a kis gyenge autós sem. Városban senki nem tartja az előírt követési távolságot. Illetve az Audis csak betartotta, ha nem ment Neked. De lehet, én is szövegelnék, ha valaki előttem befékezne a sárgánál.
2016. szept. 21. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Az teljesen tök mindegy, hogy egy audi. Ennyi erővel egy trabi is megállhatott volna mögötted.

Kár az ilyeneken idegeskedni! Mindig lesz olyan akinek valami fontosabb és mennie kell.

A kérdéssel csak abban az esetben foglalkoznék magamban, ha mondjuk a 4-esen megyek megfeledkezve magamról és mindenkit feltartok a szolíd kis hatvanas tempómmal. :)

2016. szept. 21. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves 5-ös!

Ha az előtted lévőnek necces a sárgás megállás, az neked valószínűleg még rendesen belefér.

Az, hogy Te szabálytalan vagy egy dolog, de nehogy már bemagyarázd a másiknak, hogy miattad szabálytalannak kell lenni!

Az átlagosnál kicsit nagyobb "autóval" járok és mégse okoz gondot a normális közlekedés.

2016. szept. 21. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a sárgán átmegyek, ahogy nagyon sokan, aki nem akar 50 környékéről nagyot fékezni. Ha távolról látom, hogy sárga, az más. De azért nem fékezek egy nagyot, mert sárgára vált a lámpa. A leírásból az derült ki, hogy egy szabálytalanság volt egyértelmű, a záróvonalas előzés. Az meg annak a dolga, aki csinálta, nem?
2016. szept. 21. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem azért előzött meg, hogy km-ekkel előtted legyen, hanem azért, hogy ha ilyeneket csinálsz (sárgánál befékezel) akkor biztosabb ha mögötte csinálod a továbbiakban. Láttam régebben pont egy ilyen esetet. Kis autó befékezett sárgánál, nagy suv majdnem belerongyolt, de hát nem számitott arra, hogy be fog fékezni, mikor éppen a kiskocsi orra előtt váltott sárgára. Szóval ésszerű lett volna tovább menni és akkor még a suv is befér piros előtt. Aztán zöldnél nagy csikorogva záróvonalnál idegből le is előzte a kicsit. Szabálytalan, de én megértem őt is. Én is ideges lennék ilyen helyzetben. Viszont ha valami kis autó van előttem akkor én számítok az ilyenekre és elég sokszor be is következik.
2016. szept. 21. 16:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Szituáció függő a dolog.

Ha párhuzamos közlekedésre alkalmas úton történt,és te a belsőben mentél balra kanyarodási szándék nélkül tartósan,akkor ne csodálkozz.

Ha viszont 1 sáv volt,és nem totojáztál mint egy vénasszony,hanem mentél normálisan,és mitöbb záróvonal se volt,az esetben csak egy tolakodó paraszt volt az illető.

Az ilyennek én is legszívesebben besatuznék,aztán megmondanám hogy egy macskát láttam kiszaladni.Csak nem ér annyit az egész,főleg az autóm épsége számomra.

2016. szept. 21. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!