Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kéne az ilyen autósok miatt...

Kisvuk29 kérdése:

Kéne az ilyen autósok miatt rosszul éreznem magam?

Figyelt kérdés

Ma reggel egy audis valami Q valamennyivel annyira a seggemben volt hogy csak a karikákat láttam tehát 1-2 méternyi távot ha tartott

Az első lámpánál sárgát kaptam és még féktávon belül megálltam de neki nagyobbat kellett fékezni valami előre is eshetett az ülésről mert láttam hogy hátranyúlt a sofőr

Mivel a lámpa után kb 100m-el vége a lakott területnek így nem finomkodtam zöldnél a gázzal és hamar föl is toltam 100ig de ő neki ez kevés volt így zárón 100-nál megelőzött irányjelző nélkül (majdnem szabályos)

De mire újra lakott területre értünk utol értem tehát nem tudom mire volt a sietség mert a következő lámpánál már mögötte voltam a rákövetkezőnél meg mellette

Na most kellene nekem rosszul éreznem magam hogy szabályosan megálltam és nem mentem át a piroson és ezért ő csapkodta a kormányt?

Meg amiért nem tud távot tartani?

És nem ez volt az első hogy a rendszámot se lehetett látni csak a karikákat a tükörben

Értem én hogy nagy meg erős az autója de attól a szabályokat be kellene tartani nem?

2016. szept. 21. 15:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Fú, velem is ezt csinálják, pedig tanulóvezető vagyok... :( Oktató autóval így szívózni még nagyobb tahóság mint egy átlag autóval... (Hozzáteszem nem tökörészek, mindenhol megyek annyival, amennyivel szabad, és nem szenvedek egy órát a lámpánál se)

Ne érezd magad rosszul, sz.rháziak mindig is voltak, meg lesznek.

2016. szept. 21. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!