Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire tartod magadat...

Mennyire tartod magadat paranoiásnak? Mondj néhány példát is, miben nyilvánul meg és hogyan befolyásolja az életedet.

Figyelt kérdés
dec. 26. 23:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudod mennyire paranoia, de mindig attól félek, hogy valaki becsap, átver, kihasznál.. Illetve egy esetleg magánéleti tragédiától, összeomlástól is tartok. Rettegek attól is, hogy nem vagyok elég jó, nem szeretnek eléggé, kibeszélnek a hátam mögött.
dec. 26. 23:36
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom mennyire paranoia, de állandóan az az érzésem van, hogy figyelnek és gondolatot olvasnak. Pl eszembe jut hogy paprikás krumplit ennék, nem mondom ki hangosan, nem keresek rá a googlen, viszont a legelső reklám online turira a témába vág.
dec. 27. 00:15
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Közepesen. Például ha így télen elutazom valahova hétvégére, akár csak 1 éjszakára is, akkor teljesen lekapcsolom otthon a fűtést, nehogy kigyulladjon (elektromos).
dec. 27. 00:37
 4/25 anonim ***** válasza:
38%
Félek hogy Karácsonykor éhenhalok.
dec. 27. 00:56
 5/25 anonim ***** válasza:
53%
Én a 3. VH kitörésétől félek ugyanis megálmodtam tök élethűen azt a napot, és bizony sokszor megálmodom a jövőt és be is következik.
dec. 27. 02:10
 6/25 anonim ***** válasza:
42%
En az armanykodo emberektpol felek... pl korabban is megereztem mar valakirol a testbeszedebol, h milyen szandekkal kozelit felem, ami kesobb beigazoldott. Azota olvastam testbeszeddel foglalkozl konyvet ea profilozast is. Emiatt mindig attol rettegeky h mas mit lat belolem es en is rettek most az ujdonsult kornyezetemtol, mert eszrevettem a rosszindulat jeleit rajtuk, mikozbeb amugy teszik a jot szoban. Nagyon durva. Mindenesetre meg voltak fenyegetve egy szabalyzatra hivatkozva, azota nagyon visszafogtak a rosszindulatukat. Es azota gazlangozom en is magam, hogy talan csak en voltam tulerzekeny. Ko tudja. 😃
dec. 27. 04:18
 7/25 anonim ***** válasza:
89%
Eléggé. Lényegében senkiben sem bízok.
dec. 27. 04:27
 8/25 anonim ***** válasza:
51%
Amióta anyukám meghalt, lassan 8 éve, halálfélelmem van. Félek attól, hogy ha bármelyik szerettem megbetegedik, akkor nehogy elveszítsem őt is.
dec. 27. 04:28
 9/25 anonim ***** válasza:
66%

Viszonylag nagyon..

Azzal például küzdök, hogy reggel bezártam-e az ajtót. Hiába teszem meg, utána mindig az van bennem, hogy nem tettem meg.

De az is sokszor elő szokott fordulni, mint amit valaki írt, hogy mások hallják a gondolataim.

dec. 27. 05:50
 10/25 anonim ***** válasza:
43%

Hátam mögötti kibeszéléstől, alaptalan pletyka-generálta megítéléstől, ármánykodástól, kihasználástól, becsapástól félek a legjobban.

Nem szerencsések ezek, mert az az ember aki fél, irányítható-manipulálható.

Megdöbbenve veszem észre, hogy sokan, akik régebben éveken keresztül egymást mószerolták, remekül megvannak egymás társaságában, pedig mindenféle jellemtelennek nevezték egymást és főnöknél kirúgatási szándékkal is panaszt tettek a másikra. Közösségi médián pedig lehet látni milyen fantasztikusan vannak egymás társaságában, itt-ott-amott voltak, pedig mindegyikük máshol dolgozik és ilyen frankón tartják a kapcsolatot.

dec. 27. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!