Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire tartod magadat...

Mennyire tartod magadat paranoiásnak? Mondj néhány példát is, miben nyilvánul meg és hogyan befolyásolja az életedet.

Figyelt kérdés
dec. 26. 23:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon szánalmasak és szánalomra méltók a leszavazók. Gondolom ők Istennek hiszik magukat és semmitől se félnek.

Csak azt nem értem, hogy itt most miért kell az embereket leszavazni.

dec. 27. 07:30
 12/25 anonim ***** válasza:
33%
En azert pontoztam le mindenkit, mert az en valaszomat is leszavaztak. A paranoia mar csak ilyen, vedekezesre kesztet, ami a tamadas. :)
dec. 27. 07:46
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem paranoia.

Tipikus buta, gyerekes, irigy ember vagy. "Ha nekem nem jó, akkor a másiknak se legyen az."

Te leszavazol mindenkit, attól függetlenül is, hogy más pl. nem szavazott le téged.

Remélem most iszonyatosan "boldog" vagy.

dec. 27. 07:56
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
Én se értem a lepontozást, lehet hogy sokan büszkeségből, vagy felsőbbrendűségi érzésből teszik.
dec. 27. 08:12
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Paranoia vagy sem, én mindig azt érzem, kibeszélnek a hátam mögött. Egyszer előfordult, hogy rajtakaptam valakit a munkahelyen, hogy rólam beszél, azóta érzem folyamatosan. Nem mutatom ki a paranoiámat, csak magamban szenvedek miatta.
dec. 27. 08:22
 16/25 anonim ***** válasza:
80%
Általában nem vagyok az, de viszonylag új ember vagyok a munkahelyemen (8 hónap) és valamikor hallottam, hogy a főnök szeret év elején kiszórni embereket, hogy ne legyünk túl sokan (ne kelljen feleslegesen fizetni a holtabb időszakban :D), azóta ezen parázok, pedig semmi panasz nincs rám, mindent megcsinálok, gyorsan megtanultam mindent, beilleszkedtem, mindenkivel jóban vagyok, nálam ezerszer linkebb emberek dolgoznak itt, akik a munkát is leszarják meg havonta járnak tp-re, de mégis ezen parázok, hogy tuti engem is ki akar rúgni majd.😂 Pedig most sokan fel is mondtak, szóval lehet amúgy eleve senkit nem fognak kirúgni.
dec. 27. 09:00
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én mindenkit felpontoztam, a trágárságot kivéve.

Meglepően sokan vagyunk, akik tartunk valamitől, akár reális, akár nem. A kérdés arról jutott eszembe, hogy én rettentően félek olyan dolgoktól, amire tudom, hogy kicsi az esély, például, hogy egy ember órákon át áll a ház előtt, ahol lakom, és felbámul az emeleti ablakba, ahol ég a lámpa és benéz a lakásba (van függöny és amint sötétedik, lehúzom az összes redőnyt, de mégis), vagy hogy az emberek, akik nem is ismernek, mondjuk a tömegközlekedési eszközökön, engem néznek vagy rólam beszélnek.

dec. 27. 09:24
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

Gondolatnapló (kognitív viselkedésterápia) sokat segíthet.

Gondolatnaplót az ilyen, hasonló gondolatok miatt érdemes vezetni.

dec. 27. 09:48
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos eléggé az vagyok. Sokszor félek attól, hogy lehallgatnak, hiába nem tudom racionálisan megindokolni természetesen, hogy hogyan. Néha azt is érzem, hogy követnek, vagy figyelnek valahonnan. Rettegek a gondolattól, hogy kibeszélnek a hátam mögött, vagy hogy szembesíteni fognak azzal, hogy mit hallgattak le rólam, mit figyeltek meg.
dec. 27. 11:01
 20/25 anonim ***** válasza:
50%

Hidd el 17es nem olyan kicsi az esélye hogy megtörténjen kicsit adok a paranoiadra :'D.

Amúgy hanyadik emeleten laksz?

dec. 27. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!