Mennyire tartod magadat paranoiásnak? Mondj néhány példát is, miben nyilvánul meg és hogyan befolyásolja az életedet.
Nagyon szánalmasak és szánalomra méltók a leszavazók. Gondolom ők Istennek hiszik magukat és semmitől se félnek.
Csak azt nem értem, hogy itt most miért kell az embereket leszavazni.
Ez nem paranoia.
Tipikus buta, gyerekes, irigy ember vagy. "Ha nekem nem jó, akkor a másiknak se legyen az."
Te leszavazol mindenkit, attól függetlenül is, hogy más pl. nem szavazott le téged.
Remélem most iszonyatosan "boldog" vagy.
Köszönöm a válaszokat, én mindenkit felpontoztam, a trágárságot kivéve.
Meglepően sokan vagyunk, akik tartunk valamitől, akár reális, akár nem. A kérdés arról jutott eszembe, hogy én rettentően félek olyan dolgoktól, amire tudom, hogy kicsi az esély, például, hogy egy ember órákon át áll a ház előtt, ahol lakom, és felbámul az emeleti ablakba, ahol ég a lámpa és benéz a lakásba (van függöny és amint sötétedik, lehúzom az összes redőnyt, de mégis), vagy hogy az emberek, akik nem is ismernek, mondjuk a tömegközlekedési eszközökön, engem néznek vagy rólam beszélnek.
Gondolatnapló (kognitív viselkedésterápia) sokat segíthet.
Gondolatnaplót az ilyen, hasonló gondolatok miatt érdemes vezetni.
Hidd el 17es nem olyan kicsi az esélye hogy megtörténjen kicsit adok a paranoiadra :'D.
Amúgy hanyadik emeleten laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!