Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit utáltok a legjobban a télben?

Mit utáltok a legjobban a télben?

Figyelt kérdés
Nekem 2 gyerekem van, utálom öltöztetni őket, aztán ha bemegyünk a boltba vetkőztetni őket, aztán újra fel. Hogy pillanatok alatt rám melegszik a ruha. Ezt a sok betegséget ilyenkor. Hogy korán van sötét és későn van világos. Menekülnek be a poloskák, a pókok a hideg elől. Kijön a hidegekcémám. Nem lehet elmenni sehova busszal (BP) mert vagy agyonfűtik a buszt, vagy meg lehet fagyni mert egyáltalán nem megy a fűtés. Nyavalygok, mert utálom!
dec. 27. 12:47
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ja és még az a rengeteg mosnivaló 🫣
dec. 27. 12:47
 2/27 anonim ***** válasza:
66%
Az hogy sok ruhát kell felvenni amit időigényes levenni és ez nem jó amikor a bepisilés határán érek a wc-re.
dec. 27. 12:53
 3/27 Metionin ***** válasza:
66%

Az öltözést én is. Pedig nem vagyok fázós aki 6 rétegben van de akkor is amíg a kabátot, sálat felveszem, a méter hosszú hajam kihúzgálom alóla stb. Ha bemegyek valahova, nem fogok annyi cuccot levenni és a kezemben vinni, így leizzadok amíg pl. bevásárolok. Amíg tömegközlekedtem, ott is szopó volt, hogy vajon 30 fok lesz a buszon vagy 5?

Plusz a karácsonyi hisztériát is rühellem nagyon, hogy meg se lehet mozdulni a boltokban, mert mindenki úgy vásárol, mintha jönne az apokalipszis.

dec. 27. 13:00
 4/27 anonim ***** válasza:
69%
A túlfűtött vagy épp alulfűtött buszokat, meg a Gyakorin a telet szidó kérdéseket (nem a jelen kérdésre gondolok).
dec. 27. 13:04
 5/27 anonim ***** válasza:
89%

Én a nyarat gyűlölöm a telet imádom

Imádom hogy reggelre hideg van mert nem tudok fűtés mellett aludni és bent kell lennem a takaró alatt hogy ne fázzak

Legjobb érzés a földön

dec. 27. 13:12
 6/27 anonim ***** válasza:
61%
Amikor hideg van és esik az eső, ahelyett, hogy még 3 fokkal hidegebb lenne és már inkább a hó esne.
dec. 27. 13:17
 7/27 anonim válasza:
90%
Szerintem mindkettő évszak kellemes, van pozitív és negatív tulajdonsága minden kettőnek. Próbáld meg elviselni már csak 2,5 hónap
dec. 27. 13:17
 8/27 anonim ***** válasza:
88%
Magában a télben nem utálok semmit. Egyedül a sok hülye embert utálom, akik megbámulnak meg beszólogatnak azért, mert nem hordok kabátot, de bunkó emberek mindig vannak, nem csak télen.
dec. 27. 13:20
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Én meg inkább állandóan öltözetettem a bölcsiben is úgy szóltak rám hagy vegye már egyedül a váltócipőt, hagyjam önállósodni.

Nekem ez nem ment még oviban sem hogy kivárjam míg a kicsik öltöznek.

dec. 27. 13:34
 10/27 anonim ***** válasza:
65%
Én nagyon szeretem a telet, mindössze az zavar, hogy már korán besötétedik. Engem ez sajnos be tud folyásolni, szeretem ha még pl este 7kor is világos van a lakásban, produktívabb is vagyok.
dec. 27. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!