Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit utáltok a legjobban a télben?

Mit utáltok a legjobban a télben?

Figyelt kérdés
Nekem 2 gyerekem van, utálom öltöztetni őket, aztán ha bemegyünk a boltba vetkőztetni őket, aztán újra fel. Hogy pillanatok alatt rám melegszik a ruha. Ezt a sok betegséget ilyenkor. Hogy korán van sötét és későn van világos. Menekülnek be a poloskák, a pókok a hideg elől. Kijön a hidegekcémám. Nem lehet elmenni sehova busszal (BP) mert vagy agyonfűtik a buszt, vagy meg lehet fagyni mert egyáltalán nem megy a fűtés. Nyavalygok, mert utálom!
dec. 27. 12:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%

Hát én nem öltözöm túl, pólóra kabát, ha meleg van egy járműn, csak lekapom a kabátot. Sálat meg egyebeket sem hordok, én ennyire nem vagyok fázós. Maximum azt tudom mondani, hogy a kezeim viszont nehezen viselik, sok kézkrém elfogy ilyenkor. Itt nincsenek ilyenkor poloskák se semmi (BP), nem jön be semmi a lakásba, mert már rég elbújtak kint valahol.

Azt én sem szeretem, amikor eső esik hó helyett, de az utóbbi pár tél azért elég laza, szinte semmi nem esik soha és a Nap is állandóan süt, csak hűvös van.

dec. 27. 13:38
 12/27 anonim ***** válasza:
58%
Hogy korán meg sokáig van sötét és a szelet, mert külterületen dolgozom.
dec. 27. 13:55
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

Alapjáraton a tél a kedvenc évszakom, de azt gyűlölöm, hogy ez a betegségszezon. Mendenki köhög, prüszköl 0-24.

Nem tartom magam bacilusfóbiásnak, de az azért kiabrandit, hogy 10ből 8 alkalommal amikor sorban állok valahol, valaki garantáltan a fülemtől egy centire köhög; el se fordul, se semmi.

dec. 27. 14:07
 14/27 anonim ***** válasza:
53%

azt,hogy ebben az évben sem volt jelen,nem volt hó,semmilyen téli karácsonyi hangulatom nem lett.

jövőre legyen térdig erő hó és sokáig!!!

dec. 27. 14:27
 15/27 he84 ***** válasza:
56%
Én nem utálom a telet, de még mindig sokkal jobb a nyárnál. Ugyanis nyáron nehezebb elviselni a 35-40 fokos meleg napokat és könnyen sülök, még akkor is, ha vigyázva használok ventilátort és 1 éve már van klíma is, így a ventilátor azóta már nem igazán kell. Egyedül a korán sötétedést nem szeretem, na de ez van. A pókok bármikor vannak, a poloskákat meg szét lehet nyomni zsepivel és lehúzni a WC-n.
dec. 27. 15:08
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Azt, hogy nem akar esni a hó, amikor elég hideg van. Bezzeg, amikor melegebb nap van, akkor esik az eső.
dec. 27. 15:55
 17/27 anonim ***** válasza:
46%
14 nem tudom, hogy merre élsz, de Budapesten ebben az évben szokatlanul sok hó volt eddig és elég hideg is szokott lenni.
dec. 27. 15:56
 18/27 anonim ***** válasza:
60%
A hideget: hogy a kezem jobban fázik, mint máshol.
dec. 27. 17:23
 19/27 anonim ***** válasza:
63%

Elsősorban, hogy a 19" peres kerekek helyett fel kell rakni a 17" télit és állandóan szutyok van. Hiába mosom, megmozdulok vele és retkes. Ha meg véletenül leesik a hó, akkor én vagyok a hókotró.

Na meg a későn világosodik, korán sötétedik idő

dec. 27. 18:27
 20/27 anonim ***** válasza:
79%

A jelenlegi helyzetben azt, hogy nincsen hó!

A tél, hó nélkül nulla. Számomra legalábbis.

dec. 27. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!