Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a kérdés a ányok felé...

Ez a kérdés a ányok felé fordul. Melyikek azok a tulajdonságok+szokások amiket a legjobban "utáltok" a pasitokban, fiú barátotokban stb...?

Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a saját, hanem általában:

1. ha ápolatlan

2. ha káromkodik

3. ha műveletlen, könyvet még nem látott

4. ha önző

5. ha neveletlen, bunkó

6. ha lekezelő

7. ha érzelmekben szegény, érzéketlen

8. ha korlátolt

9. ha lusta

10. ha link és hazudós

11. ha nem pontos, ha késik, nem értesít

12. szó nélkül kimarad

13. ha nincs humora

Ha mind a 12 rendben lenne, de nincs humora, akkor az mindent visz.

2021. aug. 10. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
a "mansplaining", vagyis amikor valamit ugy akar "elmagyarazni", hogy megismetli azt amit en mondtam, kvazi hulyenek nez ezzel. a paromtol ezt eleg nehezen viselem
2021. aug. 10. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:
S az baj, ha érzékenyebb típus vagyok? Jobban kifejtve: van olyan, hogy minimum hetente sírok egyet.
2021. aug. 10. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1- es jól leírta, plusz még ha ignorál, konfliktuskerülő, bizonytalan, és minden kis veszekedés után gondolkodási időt kér.
2021. aug. 10. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanaz mint az 1-esnek. Pluszban nekem még nem tetszene, ha cigizne, alkoholt inna sűrűn, nagyobb mennyiségekben, meg nagyon sűrűn járna bulizni... De ez a személyes véleményem.
2021. aug. 12. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
#4. Na ezt amit itt leírtál, egy lány csinálja velem épp egy viszonzatlannak tűnő szerelem poklában.
2023. máj. 8. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!