Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok az emberi tulajdonsag...

Mik azok az emberi tulajdonsagok, megnyilvanulasok, amiktol "kinyilik a bicska a zsebedben"?

Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 13:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Mikor a magyarokat,minden féle jött ment mocskolja,gúnyolja .
2021. jún. 12. 13:08
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

A nyammogo cuppogo szajjal kiadott hangok, ha vlk nem kepes csukott szajjal enni es csukott szajjal orron at lelegezni, ezektol a hangoktol iszonyat kivagyok es a falra maszom.

Idegesito az is,ha nincs osszhangban magaval valaki. Tehat ugy kommunikal,hogy mas a testbeszede, lehet csak nagyon szorong az illeto, de olyan mintha hazudna.

2021. jún. 12. 13:09
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Ja es ha valaki affektalva beszel, attol is falramaszom, azilyen mindenfele megjatszos dologtol. Pl ha valaki bevagja a muvigyort es kozben latzsik a szemen h csak mimeli,nem oszinte. A nem oszinte nevetes is ilyen, attol is elmegy a kedvem az adott ember tarsasagatol.
2021. jún. 12. 13:10
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Eszembe jutott meg par,koszi kerdezo a kerdesert, sok frusztraciom kielhetem. XD

Utalom mikor vlk nem vallal felelosseget a tetteiert hanem harit,mentegetozik,felrebeszel, aprokat fullent h kimentse magat,ahelyett h beleallna a hekyzetbe oszinten.

Azt is ha valaki allandoan mindenert bocsanatot ker, annyira nincs onbizalma.

2021. jún. 12. 13:14
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Bekepzeltseg, leereszkedo beszed. Volt mar, hogy eldurrant az agyam egy ilyen stilusu embertol es jol kiosztottam. Meg amikor valaki kritizal meg cincog allandoan, meg forgatja a szemeit...
2021. jún. 12. 13:14
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

Amikor valaki elneveti és legyint egy problémára.. majd más megoldja.

Vagy mikor elmagyarázok valamit, majd 1 óra múlva megkérdezi ugyanazt.

2021. jún. 12. 13:24
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

Mikor okoskodik egy olyan akinek kb fingja nincs valami témáról de azt hiszi hogy ő aztán érti és tudja

Mikor a szavamba vágnak és nem tudom elmondani amit szeretnék

Mikor erőszakos velem valaki attól a falra tudnék mászni és nem is tűröm

Mikor leskelődik és pletykálkodik valaki és mem jóindulatból

Mikor cicamicát játszik egy nő tehát kényeskedik(én is nő vagyok de ezt nem bírom)

2021. jún. 12. 13:28
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

Ja kimaradt még hogy az általánosítástól is rosszul vagyok mert nem minden fekete vagy fehér de ezt sokan nem értik

2021. jún. 12. 13:37
 9/17 A kérdező kommentje:
4# pont ezert szuletett meg a kerdesem 😅
2021. jún. 12. 13:40
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Engem csak az zavar, amikor valaki annyira öntelt, hogy nem lehet vele se együtt dolgozni, se normálisan kommunikálni, mert annyira lenéz, hogy nem vesz komolyan.
2021. jún. 12. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!