Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennek mi értelme van? Ezek az...

Ennek mi értelme van? Ezek az emberek tényleg el akarják adni a terméket, vagy csak szórakoznak az olvasóval?

Figyelt kérdés

Venni akarok valamit, nézegetem a jófogást. Látok két releváns hirdetést.

Egyiknél nincs tel.szám. Nem tetszik az ilyesmi, de írok neki késő este üzenetet, amiben megírom, hogy érdekel a termék, szeretném személyesen megtekinteni. Kérem, írja meg a tel.számát vagy hívjon fel ezen a számon, hogy helyet és időpontot egyeztethessünk.

Erre ma délelőtt látom, hogy visszaírt. Tel.számot nem írt, csak azt, hogy írjam meg, nekem mikor lenne jó, mert ő szinte mindig otthon van. Helyet sem írt.

A másik írt tel.számot. Ma délelőtt már kétszer próbáltam hívni, de "a hívott szám jelenleg nem elérhető. Kérjük, próbálja meg később." Nem tudom, mit dolgozik, hogyan él, de azt gondolom, ha valaki árul valamit, akkor napközben legyen elérhető, mert napközben lehetne aznap délutánra vagy estére időpontot egyeztetni.

Elgondolkodom, mi járhat a fejükben azoknak, akik így viselkednek? Tényleg el akarják adni a terméket (fénykép mindkettőnél volt) vagy csak szórakoznak a másik idejével?

Ti is jártatok már hasonlóan?

2022. júl. 29. 10:15
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Azóta megvettem attól, amelyikkel időpontot egyeztettem délelőtt. Miután már átadtam a pénzt, megkérdeztem, hogy egyébként sok érdeklődő volt-e. Azt mondta, volt egy másik, aki holnap délelőtt akarta megnézni.

Na, ennyit a napi 50 telefonról, ami egyeseket elriasztana a telefonszáma közzétételétől. Egyébként gyerekbicikliről volt szó. Nem tudom, hogy ha más terméket árulna valaki a jófogáson, mennyivel több telefont kapna. Napi ötvenet azért nem hiszem. Én egyszer hirdettem 4 db autókereket (felni+gumi), alig 1-2 telefon volt egy hónap alatt.

2022. júl. 29. 22:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nehéz rájönni, hogy vannak termékek amikért tolonganak az emberek (pláne ha olcsón hirdeted), és vannak amik csak egy szűk réteget érintenek.

A Te eseted az utóbbi.

Legutóbb egy videókártyát hirdettem (még csak nem is olcsón), perceken bellül több mint 20-an írtak Jófogáson. Akkor gyors kiválasztottam, hogy kinek adom el, aztán a többiekkel nem foglalkoztam, de volt sok. Ha belegondolok, mi lett volna ha kiírom a számom...

2022. júl. 29. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!