Ha valaki túlárazva hirdet a jofogáson éveken keresztül annak mi értelme?
Figyelt kérdés
Nem ad el semmit soha.2022. jún. 30. 21:14
1/8 anonim válasza:
Én olcsóbban szoktam, hiába új termék.
3/8 anonim válasza:
Ha sose ad el semmit, akkor nyilván nincs értelme, de én is teszek fel néha túlárazott cuccokat. Ezeket nem különösebben akarom eladni, de ha valaki megadja, hát vigye. Adtam már el így szintetizátort és audió cuccokat. Használtam őket addig is, aztán amikor elvitték, beújítottam más modellre ami érdekelt, de nem volt sürgős.
4/8 anonim válasza:
Bolond.
Üdv jófogásos csaj
Mit adtok el? Tőlem is vegyetek :P
5/8 anonim válasza:
Mert bízik benne, hogy előbb-utóbb eladja jó áron is! Én is ilyen vagyok, és már többször beigazolódott. Csak ki kell várni a vevőt rá. Sokkal jobban járok, mintha a töredékéért odaadnám.
6/8 A kérdező kommentje:
tegnap 21:33
"Csak ki kell várni a vevőt rá"
Egy floppy meghajtot 10 ezer forintért árul,mások 500ft-ért.
2022. júl. 1. 08:31
7/8 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki ilyen fis-f*os lim-lomokat árul több 10ezért facen. Gondolom úgy van vele, hátha jön valami balek és akkor megvan a nagy üzlet.
8/8 A kérdező kommentje:
"10ezért facen. "
Na pont jó helyt választot,ha facen mégha áron alul is adod,akkor is beszólogatnak neked..
2022. júl. 1. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!