Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy magyaráznátok el a...

Hogy magyaráznátok el a "büszke" jelentését?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és az idei nyaram pozitív sikerekkel telik. Jobb lett az érettségim mint valaha gondoltam, meglett a jogosítványom, felvettek egyetemre...

Amikor ezek történtek mindig egy pillanatnyi leírhatatlan boldogságot éreztem, de így "utólag" úgy gondolok rájuk, hogy hát oké megtörténtek, lesz majd még más is. Nem érzem azt, hogy büszke lennék magamra, hogy ezeket elértem pedig kiskorom óta bakancslistás dolgok. Ez változni fog? Vagy normális?

2022. júl. 29. 01:13
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Azért mégis voltál egy pillanatra büszke, csak nem ragadtál meg ott, az élet megy tovább. Valószínűleg aktív ember vagy, akinek folyton vannak cselekvési tervei. És tippem szerint azért nem tartott tovább ez az amúgy nagyonis megérdemelt pillanat, mert a szüleid nem szoktak nagyon dicsérgetni, nehogy elbízd magad, nem szokásos nálatok a pozitív érzelmek kimutatása. Am I right? Nyugodtam engedd meg magadnak a tartósabb büszkeséget is.
2022. júl. 29. 01:37
 2/2 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem így normális. Akkor van baj, ha valaki hónapokig, évekig veregeti a vállát, és akár ünnepelteti magát, hogy elért valamit.

Az jó érettségi csak egy eszköz volt, az egyetem felé, 1-2 hét alatt eltűnik az izgalom, már jött a következő, hogy felvesznek -e. A jogsi pont ilyen, most már gondolom arra koncentrálsz, hogy vezess, gyakorolhass kisebb utakon.

2022. júl. 29. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!