Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálom a nőket, lehet-e ezen...

Utálom a nőket, lehet-e ezen segíteni?

Figyelt kérdés

25/F Ki nem álhatom a nőket és bizalmatlan vagyok velük, amikor csak tudom elkerülöm őket, bár amikor nem vagyok velük bunkó akkor úgy érzem ők azok velem mert nem vagyok "jó pasi", alacsony lehetek vagy rossz a kisugárzásom idk.

Soha életemben semmilyen jó tapasztalatom nem volt a nőkkel, anyám nárcisztikus erőszakos ostoba k*rva, lánytestvéreim kiállhatatlanok, általános iskolában is sokat b*sztattak és barátságtalanok voltak velem a nők. Mindig olyan érzésem van, hogy lábatlankodnak, turkálnak a magánéletemben, manipulálni akarnak, erőszakosak, kicsinyesek, rosszakarók, bosszúállok stb. Amikor új munkát keresek számomra elsődleges szempont, hogy lehetőleg ne dolgozzak nőkkel együtt, ne legyen női főnököm, lehetőleg kis cég legyen mert ott nincs HR (tele nőkkel).

Külsőre átlagos vagyok és volt már pár lány aki érdeklődött irántam de mindig leráztam őket. Egy barátnőm volt eddig őt nagyon szerettem (elég "fiús" volt a stílusa és ő dominált engem) de a kedvessége bizalmatlanságot keltett bennem emiatt leráztam mert úgy éreztem nárcisztikus manipulátor (bár lehet tényleg az volt és csak az ilyen nőket vonzom be). Társaságban is próbálok minél inkább eltávolodni a nőktől vagy felveszek egy "maszkot" és próbálok normálisnak tűnni.

Szeretnék ezen változtatni de pszichiáterrel nem volt mázlim mert nagyrészük nő és emiatt nehezen bízom bennük. De ha így folytatom elég szomorú és magányos lesz az életem szóval nem mehet tovább.

2022. júl. 26. 13:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
54%

30

Egy párkapcsolatban sosem leszel egyenlő. A nőnek mindig több jogai lesznek. Több energiát kell belefektetned mint neki.

2022. aug. 15. 17:23
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem már nem. Akkor marad egyedül vagy keres egy balekot. Ha mindegy ki az csak legyen valaki, akkor jobba ha én nem is kerülök képbe. Nem akarok pót KV lenni.

Már nem vagyok 20 éves akit meg lehet vezetni, ki lehet használni.

Egyszer végig hallgattam egy nő hisztijét erre.

Majd mikor befejezte mutattam neki hogy ott az ajtó...

Majd megint mielőtt dührohamot kapott mondtam hogy mehetek én is de akkor ő fizet. Úgyhogy fellát és csattogva elviharzott.

lehet nem vagyok a modern igényekhez igazítva, de nekem emberközpontú a gondolkodásom. Egy életem van. kicsavart semmire jó kapcsolatokra sem időm sem energiám. Inkább maradok egyedül igen. Így jobban elvagyok mint kihasználva vagy azt kelljen néznem folyton hogy akarnak kihasználni.

Tudom hogy vannak normális nők és azokat keresem, csak néha cserben hagy a ránézésére ember ismeretem :)

Legyen az embernek tartása. Függetlenül attól hogy társas lény vagyok és nem szeretnék egyedül élni. Csak már nagyon megválogatom kit engedek beköltözni.

2022. aug. 15. 17:31
 33/36 anonim ***** válasza:

#32 nehogy azt hidd, hogy van bármiféle beleszólásod is a saját életedbe... nem olyan rég megtaláltam véletlen itt egy régi, 2021 decemberi kommentem, hogy "pff nem mindenki akar koloncot a nyakába nő/feleség címszóval, meg nem mindenki akarja feladni a boldog életet és gyereket vállalni ami csak xopással meg lemondással jár, hülye aki ezt akarja..." aztán 2022 februárban a semmiből előbukkant egy csaj, ő sem keresett senkit de mégis úgy egymásba botlottunk, hogy vele valamiért úgy éreztem simán össze tudnám kötni az életem, még a gyerek tőle ötlet is tök jónak tűnt, aztán nem lett az egészből semmi de még életemben nem voltam így a padlón, és fél év után tartok ott hogy kb a régi énmagam tudok lenni.

1, Én nem akartam senkit, nem is kerestem senkit: mégis jött

2, Az eddigi elveim egy szempillantás alatt változtak meg és nem én akartam megváltoztatni őket

3, fingom sincs miért gondolkoztam azon hogy még akár főbe is lőném magam csak szünjön már meg ez a fájdalom amit hagyott hátra, hiszen konkrétan sose jöttünk össze, nevetséges és semmi nem indokolja

Szóval én már ott tartok, hogy úgy se én irányítom az életem az ilyen kardinális dolgokban, élem a minden napjaimat ahogy tudom, és lesz ami lesz.

És hidd el, hogy hiába vagy most ilyen határozott meg megmondóember, te is csak egy halandó vagy korlátolt tudattal (mint mindenki, én is), és vannak dolgok amik egy pillanat alatt felülírnak mindent... sajna.

2022. aug. 15. 17:52
 34/36 anonim ***** válasza:

33: Ebben lehet valami. Soha életemben nem volt úgy hogy jött valami.

Nekem ez mindig kimaradt. Nem mondom hogy nem lesz de 5x -en túl én már nem hiszek a csipkerózsikában. Hanem abban amit én csinálok.

2022. aug. 16. 08:59
 35/36 anonim ***** válasza:

33

Persze. Hibás gondolkodás, hogy van szabad akarat. Az evolúció, genetika, természetes szelekció végzi a munkát helyettünk. Mi meg örülhetünk, hogy megfigyelők lehetünk.

2022. aug. 16. 09:09
 36/36 anonim ***** válasza:
Oké, valszeg ferfivel kene osszejonnod és a fejedet pedig helyre tenned, mert nem minden nő ugyanolyan köszönöm
2023. jan. 28. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!