Normális, hogy nő létemre utálom a nőket?
Figyelt kérdés
Nem tudok nőkkel barátkozni és egyszerűen undorodom a nőktől. Csak a családomban lévő nőket szeretem amúgy nem.2020. ápr. 5. 14:03
1/22 anonim válasza:
Szerintem akármilyen neműként akármilyen nemet utálni beteges.
2/22 anonim válasza:
A nők általában nem szeretik egymást. Egyesek ezt szaporodási versengésként magyarázzák.
3/22 anonim válasza:
Fura, én bírom őket, és férfiként kevésbé szeretem a férfi társaságokat, persze nem útálom őket, a legjobb barátom is fárfi, csak nagyátlagban jobban bírom.
4/22 A kérdező kommentje:
Csak fiúkkal barátkozok és mindig csak fiū barátaim voltak. Utálom a nők társaságát.
2020. ápr. 5. 14:13
5/22 anonim válasza:
Normális, nagyon sok ilyen kiállhatatlan nő van, nem egyedi eset.
6/22 anonim válasza:
Az általánosító gyűlölködés soha nem normális, általában annak a jele, hogy valami nagyon frusztrál, valami nagyon nincs rendben a lelkivilágodban, pl. nem megoldott traumatikus élmény áll mögötte. Valahol mélyen ezt szerintem te is érzed, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést.
7/22 anonim válasza:
Ahogyan a #6-os mondja. Valamiféle komplexusod van.
10/22 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy lenne a többi nővel lelki konfliktusom. Idegesítőnek találom őket. Hisztisek, hangulat emberek, pletykásak, egyik másiknak a farkasa. Férfiak közt is van ilyen, na de a nők...Tudom, mert kb 20 nővel dolgozok együtt. Ettől még nem vagyok lelkibajos, de általánosságban elmondható, hogy a nőkre húzott sztereotípiák igazak. Persze vannak kivételek, néhány nőt én is kedvelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!