Utálom a nőket, lehet-e ezen segíteni?
25/F Ki nem álhatom a nőket és bizalmatlan vagyok velük, amikor csak tudom elkerülöm őket, bár amikor nem vagyok velük bunkó akkor úgy érzem ők azok velem mert nem vagyok "jó pasi", alacsony lehetek vagy rossz a kisugárzásom idk.
Soha életemben semmilyen jó tapasztalatom nem volt a nőkkel, anyám nárcisztikus erőszakos ostoba k*rva, lánytestvéreim kiállhatatlanok, általános iskolában is sokat b*sztattak és barátságtalanok voltak velem a nők. Mindig olyan érzésem van, hogy lábatlankodnak, turkálnak a magánéletemben, manipulálni akarnak, erőszakosak, kicsinyesek, rosszakarók, bosszúállok stb. Amikor új munkát keresek számomra elsődleges szempont, hogy lehetőleg ne dolgozzak nőkkel együtt, ne legyen női főnököm, lehetőleg kis cég legyen mert ott nincs HR (tele nőkkel).
Külsőre átlagos vagyok és volt már pár lány aki érdeklődött irántam de mindig leráztam őket. Egy barátnőm volt eddig őt nagyon szerettem (elég "fiús" volt a stílusa és ő dominált engem) de a kedvessége bizalmatlanságot keltett bennem emiatt leráztam mert úgy éreztem nárcisztikus manipulátor (bár lehet tényleg az volt és csak az ilyen nőket vonzom be). Társaságban is próbálok minél inkább eltávolodni a nőktől vagy felveszek egy "maszkot" és próbálok normálisnak tűnni.
Szeretnék ezen változtatni de pszichiáterrel nem volt mázlim mert nagyrészük nő és emiatt nehezen bízom bennük. De ha így folytatom elég szomorú és magányos lesz az életem szóval nem mehet tovább.
Az a gond hogy az agy turkászok nagy része csak a pénzt lesi, és hazudoznak, mellé vezetnek csak hogy növeljék a bevételeiket, a beteg kicsit sem fontos. Hogy ez neki komoly gond. Oda se neki a pénz a fontos.
Nagyon meg kell nézni kihez megy az ember... Baráti ajánlás, ilyesmi és résen kell lenni így is. Nekem egyszer lett volna nagyon szükségem rá de megtanultam a leckét alaposan. Mindegyik visszaélt a helyzetével, és csak a pénzem lenyúlásán mesterkedtek. Segíteni senki sem akart valójában.
Állami? Ha lenne... Na meg ott is a kenőpénzt várják mert ők meg vacakul keresnek.
Óvatosan és legyél résen. Bár ilyenkor nehéz de ez az ország ilyen. Lépten nyomon át akarnak verni.
Pedig igen nagy szükség lenne rá hogy egy épkézlábbal találkozz...
Az vigasztaljon, hogy senkinek nincs normális kapcsolata, mind csak használják egymást valamire.
Ostoba ösztönlény a legtöbb ember, így érdemes kimaradni az ilyesmikből.
Ha találsz a te feltételeid mellett partnert az életedhez oké, ha nem akkor szard le magasról mik az elvárások.
Ennyire szar a világ még sosem volt. Ez a kapitalista profitorientált és szociális média által kondicionált társadalom egy szart sem ér. Pszichopatákat nevelt, kiölte a lelket az emberekből.
#28 na megjött Mr. Régemindenjobbvót :D Mert régen aztán sokkal jobb volt tényleg, úgy választottak párt az emberek mint a bucsuban amikor pálcákra lövöldözöl ... Majd valami lesz, aztán ha nem jön be az szopás, mert elválni nem lehet, mert akkor mit gondolna a falu, és később meg idős korukra 24/7-ben megy a veszekedés...
Én azért baromira megkérdőjelezném azt, hogy egyáltalán normális dolog-e az együttélés az embereknek, hiszen az ösztöni rész az egészből a szaporodás, az állatvilágban sem nagyon maradnak életük végéig együtt az állatok, és elnézve a párokat ők is előbb vagy utóbb de mind megunja egymást, és már csak azért maradnak együtt mert már egymásra fanyalodtak és nincs kedvük mindent újra felépíteni egy másik partnerrel...
Mondom ezt úgy, hogy én is érzem magamban a vágyat hogy legyen család meg partner meg minden, de ez sokkal inkább ösztöni dolog, ha logikusan belegondolok az egészbe akkor meg abszolút nincs affinitásom erre...
De persze az élet egy szemét rohadék, és nem hagyja hogy élvezzem a magányos életet és bedob néha 1-2 személyt aki teljesen elcsavarja a fejem amit én se értek de azzal az erővel dobbant is én meg puncit növesztek és jégkrémet zabálva nézem a romantikus filmeket és könnyezek hogy "ezek mi is lehetnénk" :D aztán fél év múlva minden rendbejön és élvezem tovább az életet erre jön a következő ... Én vagyok az ember tragédiája én mondom
29: Ez is egy vélemény, de mindenkinek megvan a sajátja.
Én a se veled se nélküle kapcsolatba nem megyek bele.
Tudom sok nőnek ez kezd kényelmes lenni manapság. Vigyem ide oda amoda, fizessem, szex se nagyon legyen mert neki már nem nagyon kell. Aztán hagyjam békén. Esetleg felhív ha segítség kell, de azért nem mert látni akar.
Nem köszönöm. Sok olyan nőtől hallom aki kidobta a pasiját hogy na akkor ez milyen jó lenne, meg belefutottam ilyen nőbe és és nagyon neheztel rám amiért így ezt a lehetőséget kihagytam. Nekem erre sem időm sem energiám nincs. Vagy rendes párkapcsolat vagy hagyjanak békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!