Én sem értem mi a bánatnak kell lepontozni ha valaki mást gondol valamiről.
Én válaszolni szoktam ha értelmes kérdés jön de nem mindenki ilyen és ennyi.
32: abszolút random módon pontoznak egyesek, sőt, vannak olyan aberráltak, akik csak mínuszolni járnak ide....
Eleve nem a hasznosságot pontozzák sokan, hanem - a te példád alapján - ha ő utálja a rakott krumplit, akkor lepontozza a válaszodat.
Röhej....
Nagy ritkán válaszolok privát üzenetre, ha olyan érzésem van, hogy az illető tényleg segítséget kér tőlem és én tudok a válaszommal hasznos tanácsot adni neki (tehát nem úgy segíteni, hogy a perverznek kielégülni azzal, hogy megválaszolom, hogy milyen harisnyát hordok, meg random rámíró idegen pasival "ismerkedni")... persze néha aztán kiderül ilyen esetekben is, hogy csak beetetés volt, és meg akar győzni, hogy ismerkedjünk...
De a privátok többsége vagy ez az "egy válasz alapján hú, de szimpi vagy, ismerkedjünk" féle görcsös ismerkedős, vagy a sértegetős, vagy a 100% perverzió miatt kérdezgetős (bőrkabát/harisnya/ing/rúzs stb. perverz fazonok)... meg az ilyen "tudom, hogy nem a témához kapcsolódik, közvéleménykutatás miatt kérdezem csak, szereted az análszexet?" jellegű borzalmak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!