Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Válaszoltok a privát üzenetekr...

Válaszoltok a privát üzenetekre? Vagy nem?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 10:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
37%

Én sem értem mi a bánatnak kell lepontozni ha valaki mást gondol valamiről.

Én válaszolni szoktam ha értelmes kérdés jön de nem mindenki ilyen és ennyi.

2022. júl. 26. 15:42
 32/40 anonim ***** válasza:
72%
Eleve nem értem,miért kell pontozni bárhol,ahol nincs jó vagy rossz válasz,hanem egyéni véleményt kérnek. Ez olyan,mintha az lenne a kérdés,hogy mi a kedvenc ételünk,ha én beírom,hogy rakott krumpli,azt minek pontozni? Hazudjak inkább,mert valaki más nem tud aludni attól a tudattól,hogy én a rakott krumplit bírom?
2022. júl. 26. 16:07
 33/40 anonim ***** válasza:
68%

32: abszolút random módon pontoznak egyesek, sőt, vannak olyan aberráltak, akik csak mínuszolni járnak ide....

Eleve nem a hasznosságot pontozzák sokan, hanem - a te példád alapján - ha ő utálja a rakott krumplit, akkor lepontozza a válaszodat.

Röhej....

2022. júl. 26. 16:11
 34/40 anonim ***** válasza:
73%
Ez itt is tisztán látszik,mind le lettünk húzva.
2022. júl. 26. 17:53
 35/40 anonim ***** válasza:
50%
Ja biztos erre élvez:) Ennyi az öröme szegénynek,na:D
2022. júl. 26. 18:52
 36/40 anonim ***** válasza:
91%

Nagy ritkán válaszolok privát üzenetre, ha olyan érzésem van, hogy az illető tényleg segítséget kér tőlem és én tudok a válaszommal hasznos tanácsot adni neki (tehát nem úgy segíteni, hogy a perverznek kielégülni azzal, hogy megválaszolom, hogy milyen harisnyát hordok, meg random rámíró idegen pasival "ismerkedni")... persze néha aztán kiderül ilyen esetekben is, hogy csak beetetés volt, és meg akar győzni, hogy ismerkedjünk...

De a privátok többsége vagy ez az "egy válasz alapján hú, de szimpi vagy, ismerkedjünk" féle görcsös ismerkedős, vagy a sértegetős, vagy a 100% perverzió miatt kérdezgetős (bőrkabát/harisnya/ing/rúzs stb. perverz fazonok)... meg az ilyen "tudom, hogy nem a témához kapcsolódik, közvéleménykutatás miatt kérdezem csak, szereted az análszexet?" jellegű borzalmak.

2022. júl. 31. 01:10
 37/40 anonim ***** válasza:
60%
Ha normàlisan ír valaki, akkor válaszolok. Viszont, ha közeledni zaklatni akar valaki, akkor törlöm az üzenetet, utána pedig letíltom az illetőt.
2022. aug. 11. 09:38
 38/40 anonim ***** válasza:
22%
Balufiú, olyan sokan zaklatnak? XD
2022. aug. 11. 09:39
 39/40 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó: miért,szerinted fiúkat nem érnek zaklatások?
2022. aug. 11. 14:32
 40/40 A kérdező kommentje:
Senkit se pontozok le, sőt ma néztem már hosszú ideje óta erre a kérdésre.
2022. aug. 11. 14:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!