Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Válaszoltok a privát üzenetekr...

Válaszoltok a privát üzenetekre? Vagy nem?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 10:05
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a kérdés alatt válaszolom meg neki.

Ha a témába vág, akkor eleve ott kellett volna kérdeznie, a kommentem alapján....

2022. júl. 25. 13:14
 22/40 anonim ***** válasza:
85%
Az a tartalmától is függ. Bár nem sok értelmét látom az itteni beszélgetéseknek,mivel a másik fél tényleg akárki lehet. Persze nincs arra se garancia,hogy a Facebook vagy egyéb profilján őt látom,de még mindig nagyobb rá az esély,mint itt.
2022. júl. 25. 13:50
 23/40 anonim ***** válasza:
52%
Olvasás nélkül törlöm őket
2022. júl. 25. 14:43
 24/40 anonim ***** válasza:
71%
Nekem háromféle üzenet szokott jönni. Az egyik a kiéhezett csávóktól, akik egyből minden áron ismerkednének, ha csak megsejtik, hogy nőnemű vagyok. Akkor is, ha a válaszomból egyáltalán semmi nem derült ki rólam, még csak a korom sem, csak mondjuk annyi, hogy x feltéttel szeretem a krumplifőzeléket. A másik azoktól, akik magukra vesznek valamit, amit írtam és kommentben anyáznak. Ide tartozik még az első csoport azon része, aki akkor (is) anyázik, ha nem kap választ a kéretlen ismerkedős üzenetére. A harmadik csoport pedig a Jehova tanúi vagy bármi más vallás terjesztői. Személy szerint soha senkinek nem válaszolok és mindenkit tiltok, aki ír, mert nem barátkozni/ismerkedni vagyok itt.
2022. júl. 25. 16:08
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Én a normális hangvételű üzenetekre általában szoktam válaszolni. Volt több személy is, akikkel itt barátkoztam össze. :)

A perverzek üzeneteire nem szoktam visszaírni semmit, de általában nem is tiltom le őket. Egyszerűen csak figyelmen kívül hagyom az érdeklődésüket.

A privát üzenetben mocskolódóknak rendszerint először küldök egy olyan választ, amiben jól kiröhögöm őket, majd tiltom is az ilyen embereket.

2022. júl. 25. 16:19
 26/40 anonim ***** válasza:
93%
Ha normálisa kérdez, ír, vagy normális mondatot ír az illető, akkor igen.
2022. júl. 25. 18:45
 27/40 anonim ***** válasza:
33%

Törlöm, tiltom!

Kommunikációra ott a nyílt platform!

2022. júl. 25. 18:51
 28/40 anonim ***** válasza:
29%
Igen, de ha perverz meg ilyenekkel kezd: "X éves biszex pasi vagyok", meg ilyenek, akkor nem. Meg akkor sem, ha elkezdünk "beszélgetni" a másik leír magáról mindent, de visszakérdezni meg ba szik. Az ilyennel 1-2 üzenet és tiltom is.
2022. júl. 25. 23:32
 29/40 anonim ***** válasza:
16%
Legtöbbször igen. Már ha normálisan van megfogalmazva és nem unszimpatikus. Szimplán csak lehetőséget látok sok mindenben. A fura kérdésekre ritkán szoktam, és ha mégis egy idő után ghostolom is. Főleg ha engem is bele akar keverni. Szimplán szoktam válaszolni, a személyemet kivonva. Fura vagy szexuális dolgokra nem vagyok vevő. Ha kérdésük van egy válaszom miatt, arra simán válaszolok.
2022. júl. 26. 02:31
 30/40 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem, kik és miért pontozták le pl. a #27-et.

Ez egy anoním oldal, ha valakinek a témához kapcsolódó kérdése van, miért nem képes a kérdés alatt feltenni, nyilvánosan...?????

Számtalan esetben tök ártalmatlan kérdést is magánba küld... Mondjuk egy vérnyomásos kérdés alá beírom, hogy nekem X/Y, akkor nem ott reagál, hanem privátban írja, hogy pl. de mikor mérem, vagy mióta ennyi, stb .stb.....

Totál értelmetlen.

A szexőrültek, vagy fétises hülyék más probléma - azt kapásból törlöm.

2022. júl. 26. 10:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!