Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Válaszoltok a privát üzenetekr...

Válaszoltok a privát üzenetekre? Vagy nem?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 10:05
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%

#2 Akkor meg pláne nem. Tapasztalat hogy az emberek nagyon könnyen tapadnak rá másra lelki támogatásért. Minden alkalommal mikor valaki így írt rám, az lett a vége hogy én lettem a lelki szemetes, és azzal zsarolt hogy ha nem válaszolok neki akkor önző és rossz ember vagyok.

Ha nem lelkileg értetted a segítséget, hanem pl megkérdezem hogy "Milyen hálót nem tud kiszakítani a macska?" majd válaszban leírom hogy végül vettünk drót hálót és azon nem megy ki a macs. Akkor Józsika legyen szíves válaszban leírni hogy "bocs, nekem is ez a bajom, leírnád hol vetted a hálót és mivel raktad fel?" Ennek hatalmas előnye, hogy Julcsi, Vili, és Klárika akiknek szintén ugyanez a bajuk, nem fognak szintén rám írni, és nem kell 3x leírnom ugyanazt,mivel látják a választ.

2022. júl. 25. 10:40
 12/40 anonim ***** válasza:
89%
Na sikerült 4x beleraknom 3 mondatba hogy leírni, gratulálok magamnak :D Elnézést kérek a szóismétlésért
2022. júl. 25. 10:44
 13/40 qkker1 ***** válasza:
83%

"Akkor is ha a másik is ugyanazzal a problémával küzd, vagy ugyanazt tapasztalta, amit te és segítséget kér tőled?"

Írjon ki kérdést, és ott kap válaszokat!

2022. júl. 25. 10:46
 14/40 anonim ***** válasza:
94%
Van amit egyből törlök, van amire válaszolok
2022. júl. 25. 10:58
 15/40 anonim ***** válasza:
35%

Alapvetően szeretem a priviket. Viszont semmi szexuális vagy ismerkedős nem kell. Barátilag sem. És a céltalan "szia, mizu hány éves vagy, mi a hobbid" szintűeket se, mert nem értem minek van.

Ha segítséget kér és érdekel a téma szívesen beszélgetek arról.

2022. júl. 25. 11:12
 16/40 anonim ***** válasza:
75%

A durva sértö üzikre nem.

Ami normàlis hangvételben íròdott arra igen.

2022. júl. 25. 11:24
 17/40 anonim ***** válasza:
74%
A normálisakra, értelmesekre, szimpatikusakra többnyire igen, ha van időm és kedvem. Van, hogy csak 1-2-x nappal később, de szoktam válaszolni.
2022. júl. 25. 11:26
 18/40 anonim ***** válasza:
96%

A múltkor privátban fenyegetett valaki, trágár szavakkal illetett. Vissza akartam szólni neki, de a fiókja törlésre került.

🙂😀😃😁😁😆😅😂🤣

2022. júl. 25. 11:40
 19/40 anonim ***** válasza:
48%
Pont ma irt egy csavo, h a nokon hol talalhato a huvely? Altalaba ilyen kerdeseket kapok max 😳 Kerdeztem h melyik huvelyre gondol a 3bol, de mar nem valaszol
2022. júl. 25. 11:53
 20/40 anonim ***** válasza:
85%
Ha normális üzenet akkor áltálában szoktam válaszolni.Ha csak primitív szitkozódás akkor nem és le is tiltom a francba mert erre nem vagyok kíváncsi és nem érdekel olyan véleménye vagy megjegyzése aki ilyen stílusban ír mivel az ilyen való életben fülét-farkát valószínű behúzza itt viszont nagy a pofa.
2022. júl. 25. 12:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!