A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
51 szavazat
1/40 anonim válasza:
Szinte soha. Elolvasom oszt otthagyom.
2/40 A kérdező kommentje:
1, Akkor is ha a másik is ugyanazzal a problémával küzd, vagy ugyanazt tapasztalta, amit te és segítséget kér tőled?
2022. júl. 25. 10:09
3/40 anonim válasza:
Általában igen, de a perverzeket azonnal tiltom.
4/40 anonim válasza:
Igen. A kérdésem alatt írjon.
5/40 anonim válasza:
Nem. Nem haverkodni jarok ide meg nevtelen, kep nelkuliekkel sehol se dumalok
6/40 anonim válasza:
Attól függ. Van valaki, aki arra gerjed, hogy milyen volt az urológusnál. Neki nem válaszoltam, mert folyton azt kérdezte, hogy volt-e merevedésem vizsgálat közben. De ha normális stílusban ír valaki, akkor általában válaszolok.
7/40 anonim válasza:
Mindig, ha olyan az üzenet értelme !
De ha egyszavas,provokáló,vagy trágár, arra nem- tiltom is.
8/40 anonim válasza:
Általában igen, válaszolok, ha erre járok. Olyannak is, aki kötekszik vagy provokál. Ha nagyon elegem van belőle, akkor viszont abbahagyom, mert arra nekem nincs szükségem.
9/40 anonim válasza:
Mindet elolvasom, ha értelmes üzenet, válaszolok, ha nem érdekes, akkor nem fogallkozom vele, ha problémás, akkor jelzem a moderátoroknak.
10/40 anonim válasza:
Alapvetően nem szeretem a priviket.
Ha olyan a kérdés, ami elég gyorsan megválaszolható és érdemi információt kér a másik, akkor válaszolok rá.
Lelkizni viszont nem vagyok hajlandó. Ismerkedésre sem vagyok nyitott, nem ezért járok ide, és úgy általában a netes ismerkedést sem tartom jó ötletnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!