Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tegyük fel, hogy 1 évre...

Tegyük fel, hogy 1 évre belekerültél egy 24 órás időhurokba, de te választhatod ki a múltadból, hogy melyik korábbi napodat élnéd át újra és újra. Melyik napodat választanád és miért?

Figyelt kérdés

Ha nagyon nehéz a döntés, akkor annyi engedményt adok, hogy nem muszáj egyet választanod, hanem mondhatsz egy TOP 3-as listát, amik szóba jöhetnek.

De ha tudsz, akkor örülnék, ha csak egyet ragadnál ki :)

Kérlek, hogy a korotokat és a nemeteket is biggyesszétek oda a végére.

2022. júl. 23. 12:30
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
1. Papámmal bármelyik napot, világ legjobb embere volt, tele energiával és kedvességgel 2. Mikor megismerkedtem a párommal, aznap amúgyis jó volt minden, aztán ő tette fel a koronát a napra az esti buliban 3. A volt magyartanárommal bármelyik napot, amikor versenyre vitt. Nagyon szerettem és tiszteltem őt, sajnos már nem él.
2023. máj. 3. 11:17
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy női ismerősöm, akinek az aurájába másztam annakidején. Elég ijesztő volt a viselkedésem. Azóta már beszéltünk, mondjuk erről a témáról nem, de lezártuk az ügyet. Én is kaptam mindenféle segítséget, amivel változtam. Viszont ami történt az már egy dolog, ami örökké benne lesz és azért érződik is rajta, hogy ez benne is marad, jogosan.

Ennek az egésznek volt egy első napja, amikor először találkoztunk élőben. Akkor kezdődött az egész, ugyanis nagyon ráöntöttem mindent a magánéletemből.

Én oda mennék vissza és minden nap újraélném az első találkozást, de másképp beszélnék vele. Udvariasan és keveset kiadva magamból, ahogy kellett volna.

Aztán, ha beindul újra a rendes élet, remélem onban folytatnám tovább. Kb két évet élnék így újra, de kijavítanám az egészet.

2023. júl. 30. 22:27
 43/50 anonim ***** válasza:
69%
Egy olyan napot, amikor valamit nagyon elszúrtam, és azért, hogy másképp döntsek, s akkor minden megváltozna, ami azóta történt. :)
2023. júl. 31. 06:46
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Mikor ulok a kertben es nezem a felhoket. Vegtelen idokon at. Nekem nem fontos, hogy en legyek en, eleg a letezes.
2023. júl. 31. 19:02
 45/50 anonim ***** válasza:
82%
A születésem előtti valamelyiket... mondjuk minél korábbit.
2023. szept. 18. 07:05
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Kamasz koromból egy nyári szüneti napot, amikor reggeltől estig az első szerelmemmel voltunk. Mindegy melyik nap, úgy is minden 10-30. nap után mást csinálnánk, vagy nem, hanem azt, amit a legjobban élvez, én pedig gyönyörködnék a jó kedvében.
2023. okt. 5. 13:54
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az évben,talán két olyan pillanat volt,amikor teljesen ki tudtam kapcsolni,az egyik mikor a nyaralás alatt,a gyerekek és

a férjem bent játszottak a házban,én pedig kint feküdtem

a kertben egy nyugágyban.Egyszer csak odarepült mellém a kerítésre

egy gerlepár,hát azok amit levertek,egymást csipkedték,birizgálták,

látszott minden mozdulatukon hogy imádják egymást.. :-)

Jó sokáig,vagy negyed óráig szeretgették ott egymást,közben

nyár volt,és kis szellő fújdogált,azthiszem el is aludtam

néha.. Na ezt a napot bármikor..

A másik pedig mikor egy lombházban voltunk a férjemmel,és

a tető full ablakokból állt,alatta feküdtünk egymás mellett

az ágyon, és néztük ahogy be sötétedik,az eget a madarakat,

szarvasbogarakat...De jó is volt...

2023. nov. 10. 14:47
 48/50 anonim ***** válasza:

Fél perc alatt rájöttem, most már tudom:mikor először szexeltem az exemmel. 😁

Hetero férfi

2024. márc. 7. 19:33
 49/50 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt unalmas lenne. 2 év alatt elviselhetetlen lenne. Hosszú távon rosszabb lenne mint a normális élet amiben csak olykor-olykor vannak felhőtlen pillanatok.
2024. márc. 8. 09:40
 50/50 anonim ***** válasza:
Kiválasztanék egy random iskolai napot 8 éves koromból és azt.
2024. ápr. 19. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!