Tegyük fel, hogy 1 évre belekerültél egy 24 órás időhurokba, de te választhatod ki a múltadból, hogy melyik korábbi napodat élnéd át újra és újra. Melyik napodat választanád és miért?
Ha nagyon nehéz a döntés, akkor annyi engedményt adok, hogy nem muszáj egyet választanod, hanem mondhatsz egy TOP 3-as listát, amik szóba jöhetnek.
De ha tudsz, akkor örülnék, ha csak egyet ragadnál ki :)
Kérlek, hogy a korotokat és a nemeteket is biggyesszétek oda a végére.
Volt egy női ismerősöm, akinek az aurájába másztam annakidején. Elég ijesztő volt a viselkedésem. Azóta már beszéltünk, mondjuk erről a témáról nem, de lezártuk az ügyet. Én is kaptam mindenféle segítséget, amivel változtam. Viszont ami történt az már egy dolog, ami örökké benne lesz és azért érződik is rajta, hogy ez benne is marad, jogosan.
Ennek az egésznek volt egy első napja, amikor először találkoztunk élőben. Akkor kezdődött az egész, ugyanis nagyon ráöntöttem mindent a magánéletemből.
Én oda mennék vissza és minden nap újraélném az első találkozást, de másképp beszélnék vele. Udvariasan és keveset kiadva magamból, ahogy kellett volna.
Aztán, ha beindul újra a rendes élet, remélem onban folytatnám tovább. Kb két évet élnék így újra, de kijavítanám az egészet.
Ebben az évben,talán két olyan pillanat volt,amikor teljesen ki tudtam kapcsolni,az egyik mikor a nyaralás alatt,a gyerekek és
a férjem bent játszottak a házban,én pedig kint feküdtem
a kertben egy nyugágyban.Egyszer csak odarepült mellém a kerítésre
egy gerlepár,hát azok amit levertek,egymást csipkedték,birizgálták,
látszott minden mozdulatukon hogy imádják egymást.. :-)
Jó sokáig,vagy negyed óráig szeretgették ott egymást,közben
nyár volt,és kis szellő fújdogált,azthiszem el is aludtam
néha.. Na ezt a napot bármikor..
A másik pedig mikor egy lombházban voltunk a férjemmel,és
a tető full ablakokból állt,alatta feküdtünk egymás mellett
az ágyon, és néztük ahogy be sötétedik,az eget a madarakat,
szarvasbogarakat...De jó is volt...
Fél perc alatt rájöttem, most már tudom:mikor először szexeltem az exemmel. 😁
Hetero férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!