Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tegyük fel, hogy 1 évre...

Tegyük fel, hogy 1 évre belekerültél egy 24 órás időhurokba, de te választhatod ki a múltadból, hogy melyik korábbi napodat élnéd át újra és újra. Melyik napodat választanád és miért?

Figyelt kérdés

Ha nagyon nehéz a döntés, akkor annyi engedményt adok, hogy nem muszáj egyet választanod, hanem mondhatsz egy TOP 3-as listát, amik szóba jöhetnek.

De ha tudsz, akkor örülnék, ha csak egyet ragadnál ki :)

Kérlek, hogy a korotokat és a nemeteket is biggyesszétek oda a végére.

2022. júl. 23. 12:30
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
77%

9-nek: neked amúgy mi bajod? Úgy keltel fel, hogy ma bele kötsz mindenkibe? A kérdés az volt, hogy ha egy napot kell kivalasztani, melyik lenne. Nekem az volt a legkevesebb nap az életemben. Ennyi.

Ja, lemaradt, kérdező, N47. 5. voltam

2022. júl. 23. 12:56
 12/50 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos a hármat kimerítem a gyerekeim születésének napjaival (Ezeket fájdalommal együtt is vállalnám.) Azért had írjak egy negyediket is jó?

Egyetemista vagyok, másodév lehet, december van, karácsony előtt pár nappal, kilépek a várban a Történettudományi Intézet kapuján, nagy pelyhekben hull a hó az arcomra, Hegyi Kláránál vizsgáztam jelesre szóban az imént az Oszmán Birodalom történetéből. Fiatal vagyok, szerelmes vagyok (mondjuk mikor nem?) és előttem az élet.

47 N

2022. júl. 23. 13:05
 13/50 anonim ***** válasza:
90%
Az első szerelmemmel töltött legszebb napok közül választanék hármat. Az egyik az egyik évfordulónk lenne, a másik egy nyaralásról való nap és a harmadik egy az őszi, vagy téli szünteből, amit együtt töltöttünk.
2022. júl. 23. 13:10
 14/50 anonim ***** válasza:
91%

Volt egy nagy szerelmem, akinél szerettem nagyon lenni, és minden perc szuper volt vele.

Egy olyan napot választanék amikor vele jól megvoltunk, mert már sajnos nincs az életemben.

2022. júl. 23. 14:16
 15/50 anonim ***** válasza:
85%

Egy olyan napot, amikor az egyetemi kolis szobában csak én voltam, de a koliban volt a pasim is. Így van egy évem olvasni, filmet nézni vagy esetleg tanulni, úgy hogy az is mindig a közelben van akit szeretek. :)

Csak az ilyen folytatgatós dolgokat nem tudnám csinálni (rajzolas, e-book gyűjtés, jatszás), minden mást viszont igen, így nagyon jó lenne.

2022. júl. 23. 14:38
 16/50 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom pontosan melyikre, egy olyan napra, amikor még nem voltam laktózérzékeny és egész nap pizzát ettünk meg szexeltük
2022. júl. 23. 19:52
 17/50 anonim ***** válasza:
85%

Valamelyik nap az egy hónapos Balkán körutamról, mondjuk az egyik, amikor Anafin voltam.

Illetve az "első randis napunk" (ami nem volt randinak kimondva) a párommal, amikor még nem voltunk együtt. Bár ez két dologtól függne. Az egyik, hogy így, hogy folyton újrajátszódna az a nap, másnapos lennék vagy sem? Illetve így milyen hatással lenne rám az alkohol, amit aznap ittunk? A másik, hogy valamennyire megváltoztathanám-e minden alkalommal a történteket egy kicsit? (Igazából nem történt még köztünk semmi akkor, de kíváncsi lennék, hogy mi lett volna, ha csókolóztunk volna, vagy ha akár le is feküdtünk volna, stb.)

2022. júl. 23. 22:14
 18/50 anonim ***** válasza:
85%
Az első igazi csókomat :) Mégpedig a srác miatt.
2022. júl. 24. 10:50
 19/50 A kérdező kommentje:

Az egyik válasznál felmerült a kérdés, hogy változtathatnátok az akkori eseményeken, vagy sem?

Természetesen annyiban befolyásoljátok az akkori történéseket, amennyiben szeretnétek, viszont bármi is történik, másnap reggelre törlődne minden, és ugyanúgy a nulláról indítjátok a napot.

2022. júl. 25. 11:42
 20/50 anonim ***** válasza:
79%

A 21. szülinapomat. Az azt megelőző estétől (mondjuk este 8) másnap estéig.

Volt ebben minden jó. Barátokkal közös zenélés, koncert, pasimmal szülinapozás éjszaka, randi, családdal vacsora, sikeres vizsgaidőszak ünneplése stb.

2022. júl. 25. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!