Tegyük fel, hogy 1 évre belekerültél egy 24 órás időhurokba, de te választhatod ki a múltadból, hogy melyik korábbi napodat élnéd át újra és újra. Melyik napodat választanád és miért?
Figyelt kérdés
Ha nagyon nehéz a döntés, akkor annyi engedményt adok, hogy nem muszáj egyet választanod, hanem mondhatsz egy TOP 3-as listát, amik szóba jöhetnek.
De ha tudsz, akkor örülnék, ha csak egyet ragadnál ki :)
Kérlek, hogy a korotokat és a nemeteket is biggyesszétek oda a végére.
2022. júl. 23. 12:30
1/50 anonim válasza:
Mindegy melyiket választanád, a végén úgyis kinyírnád magad!
2/50 anonim válasza:
1. A hónap elején párommal a Vis-szigeten nyaraltunk, abból egy nap.
2. Szüleimmel egy karácsonyi nap.
4/50 A kérdező kommentje:
Igen, többek között onnan jött a kérdés ötlete.
2022. júl. 23. 12:44
5/50 anonim válasza:
Amikor bementem ama már férjemmel regisztrálni az eskuvonkhöz
6/50 anonim válasza:
5nek
Gratulálok, de egy év után már azt mondanád, mikor házasodunk már meg!
7/50 anonim válasza:
Ezek alapján egy olyan napot választanék, ahol sok minden újdonságot, érdekességet tapasztaltam meg. Amik nem feltétlenül érintettek mélyen érzelmileg (azt kellemetlen egy évig minden nap végig élni, majd egyik napról a másikra vége). Így alkalmam lenne ezalatt az egy év alatt kihozni minél több ismeretet, tapasztalatot abból az ismétlődő 24 órából. Kérdező, majd te is megoszthatod a saját választásodat. F
8/50 anonim válasza:
6!
Nyilván, bar ez az esemény kb hazassagkotesnek felelt meg -nem Magyarország.
9/50 anonim válasza:
5nek
364. nap a barátod felkelt reggel és azt mondja:
-ma megyünk regisztrálni az esküvőre!
erre te, unott fejjel:
-hurrá! Lőjetek agyon!
10/50 anonim válasza:
2006, amikor egy záró gyakszit végeztem. Nagyon jó lett a vége. (F40)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!