Tegyük fel, hogy 1 évre belekerültél egy 24 órás időhurokba, de te választhatod ki a múltadból, hogy melyik korábbi napodat élnéd át újra és újra. Melyik napodat választanád és miért?
Ha nagyon nehéz a döntés, akkor annyi engedményt adok, hogy nem muszáj egyet választanod, hanem mondhatsz egy TOP 3-as listát, amik szóba jöhetnek.
De ha tudsz, akkor örülnék, ha csak egyet ragadnál ki :)
Kérlek, hogy a korotokat és a nemeteket is biggyesszétek oda a végére.
2 van amik között nem tudok dönteni. Az első az azt követő nap lenne mikor megismertem a férfit akibe utána évekig szerelmes voltam. A mamámmal mentem strandra , akit imádok. A nap hét ágra sütött, a víz tökéletes volt, a gyros és a fagyi isteni mint mindig, én pedig egész nap szerelmesen vigyorogtam.
A második az lenne mikor önkénteskedni voltam egy menhelyen. Minden nap másik kutyussal foglalkoznék (séta, fésülés, meg persze rengeteg simogatás).
365 alkalommal is nekiugrani ugyanannak a napnak? Én is olyat keresnék, amiben sok lehet a potenciál, vagy az idő sokmindenre, amit 25.is írt.
Habár azokon a napokon is csak tehetetlenség miatt ültem csak otthon (mert pl senki nem ér rá aznap)és mar akkor elvoltam kínonban pl játékkal.
De megvan. Gyerekkorba mennék vissza talán, ha felnőtt agyammal tudnék belekerülni, es akkor a gyerekkori traumákat megelőzném és azáltal a mai személyiségem brilliánsra vagy hibátlanra tudnám javítani.
(*Habár akkor az is lehet hogy saját gyereknél nem tudnék arra figyelni mik a sarkalatos pontok amiket el kell a javára/hasznara, vagy nem szabad elkovetni..
A szulők hibájábol tanuljuk meg a sajátnak jobbat adni.)
"azokon a napokon is csak tehetetlenség miatt ültem csak otthon (mert pl senki nem ér rá aznap)és mar akkor elvoltam kínonban pl játékkal"
Az első lecke, amit megtanulnál belőle az, hogy nem szabad hagyni, hogy másoktól függjön, hogy mit kezdünk az időnkkel. :)
28 egyedul semmi nem olyan mint bárkivel együtt.
Egy játék, vagy sport, vagy zeenhallgatás is teljesen más egyedul önmaguknak egobol mint valakikkel egyutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!