Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tegyük fel, hogy 1 évre...

Tegyük fel, hogy 1 évre belekerültél egy 24 órás időhurokba, de te választhatod ki a múltadból, hogy melyik korábbi napodat élnéd át újra és újra. Melyik napodat választanád és miért?

Figyelt kérdés

Ha nagyon nehéz a döntés, akkor annyi engedményt adok, hogy nem muszáj egyet választanod, hanem mondhatsz egy TOP 3-as listát, amik szóba jöhetnek.

De ha tudsz, akkor örülnék, ha csak egyet ragadnál ki :)

Kérlek, hogy a korotokat és a nemeteket is biggyesszétek oda a végére.

2022. júl. 23. 12:30
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
63%
Az elmúlt egy évem olyan mint egy időhurok az egyéves babámmal🙈, csak időnként jobban alszik és olyankor én is. De szerintem ugyanezt az időszakot választanám kiragadva az egyik ilyen jobban alvós éjszakát. Mert én nagyon élvezem ezt a cuki babázós korszakot, elnyújtanám még egy kicsit. Persze az fura lenne, hogy sosem fejlődik, mindig ugyanazt tudja csinálni mint előző nap. 😆
2022. júl. 25. 14:51
 22/50 NTBS ***** válasza:
68%
Az első szexuális együttlét.
2022. júl. 26. 14:31
 23/50 anonim ***** válasza:
75%

2 van amik között nem tudok dönteni. Az első az azt követő nap lenne mikor megismertem a férfit akibe utána évekig szerelmes voltam. A mamámmal mentem strandra , akit imádok. A nap hét ágra sütött, a víz tökéletes volt, a gyros és a fagyi isteni mint mindig, én pedig egész nap szerelmesen vigyorogtam.

A második az lenne mikor önkénteskedni voltam egy menhelyen. Minden nap másik kutyussal foglalkoznék (séta, fésülés, meg persze rengeteg simogatás).

2022. aug. 3. 09:09
 24/50 anonim ***** válasza:
92%
Nem is olyan könnyű kérdés ez. Mert nem is biztos, hogy a legboldogabb napot érdemes választani, hanem inkább olyat, amiben sok volt a kihasználatlan potenciál - az ilyen napokra viszont sokkal nehezebb visszaemlékezni, hogy választani tudjunk... :)
2022. aug. 14. 10:09
 25/50 anonim ***** válasza:
91%
Azt hiszem, az egyik leginkább semmittevős napomat kéne választanom... Hogy kipróbálhassam, hogy mennyi mindent kezdhettem volna vele ahelyett, hogy elvesztegettem...
2022. aug. 14. 12:40
 26/50 anonim ***** válasza:
58%

365 alkalommal is nekiugrani ugyanannak a napnak? Én is olyat keresnék, amiben sok lehet a potenciál, vagy az idő sokmindenre, amit 25.is írt.

Habár azokon a napokon is csak tehetetlenség miatt ültem csak otthon (mert pl senki nem ér rá aznap)és mar akkor elvoltam kínonban pl játékkal.

De megvan. Gyerekkorba mennék vissza talán, ha felnőtt agyammal tudnék belekerülni, es akkor a gyerekkori traumákat megelőzném és azáltal a mai személyiségem brilliánsra vagy hibátlanra tudnám javítani.

2022. aug. 14. 19:32
 27/50 anonim ***** válasza:
70%

(*Habár akkor az is lehet hogy saját gyereknél nem tudnék arra figyelni mik a sarkalatos pontok amiket el kell a javára/hasznara, vagy nem szabad elkovetni..

A szulők hibájábol tanuljuk meg a sajátnak jobbat adni.)

2022. aug. 14. 19:38
 28/50 anonim ***** válasza:
76%

"azokon a napokon is csak tehetetlenség miatt ültem csak otthon (mert pl senki nem ér rá aznap)és mar akkor elvoltam kínonban pl játékkal"

Az első lecke, amit megtanulnál belőle az, hogy nem szabad hagyni, hogy másoktól függjön, hogy mit kezdünk az időnkkel. :)

2022. aug. 14. 21:05
 29/50 anonim ***** válasza:
72%

28 egyedul semmi nem olyan mint bárkivel együtt.

Egy játék, vagy sport, vagy zeenhallgatás is teljesen más egyedul önmaguknak egobol mint valakikkel egyutt

2022. aug. 14. 21:08
 30/50 anonim ***** válasza:
90%
2022.04.02.
2022. aug. 31. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!