Tegyük fel, hogy 1 évre belekerültél egy 24 órás időhurokba, de te választhatod ki a múltadból, hogy melyik korábbi napodat élnéd át újra és újra. Melyik napodat választanád és miért?
Figyelt kérdés
Ha nagyon nehéz a döntés, akkor annyi engedményt adok, hogy nem muszáj egyet választanod, hanem mondhatsz egy TOP 3-as listát, amik szóba jöhetnek.
De ha tudsz, akkor örülnék, ha csak egyet ragadnál ki :)
Kérlek, hogy a korotokat és a nemeteket is biggyesszétek oda a végére.
2022. júl. 23. 12:30
31/50 anonim válasza:
Egyszer végigaludtam egy egész napot. Na azt a napot választanám. Tulajdonképpen 1 évig aludnék. Kipihenném magam rendesen. :D
De ha valami eseménydús napot akarnék, akkor egy olyan napot választanék, amikor még a kapcsolatunk elején voltam a férjemmel.
32/50 anonim válasza:
Nagyon szeretek utazni ezért a barcelonai utazást élném ujrq, nagy élmény volt. Meg volt néhány feledhetetlen koncertélményem, azokat is szívesen.
33/50 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy mi lesz az egy év után, az eredeti valósághoz térhetek vissza vagy nem? Mivel nem akarnám megváltoztatni a múltat. Én az első hívásomat választanám az egyik exemmel, ha az eredeti valóságot kapom úgymond, ha az utolsó viselkedésem számítana akkor meg valamikor egy csoki gyárba voltam, oda szívesen mennék vissza. Nem is nagyon emlékszem már rá, de körbe tudnék mindent ezúttal próbálni.
34/50 anonim válasza:
Szerintem egy sima középiskolai napot, mert kíváncsi lennék, hogyan lehetne 365-fêle módon eljátszani.
35/50 anonim válasza:
Mindenképp valami kellemes időjárású napot, talán valami jó nyaralós napot, ahol szép természeti közegben tudnám eltölteni az időt.
36/50 anonim válasza:
Mikor a 6 kilometeres szankopalyan szikrazo napsutesben, ragyogo kek eggel siklunk le, es az inga-vonattal ujra es ujra vissza a Rigi tetejere, hogy ujra lecsusszunk.
37/50 anonim válasza:
Mondjuk azt amikor a discoban jól berugtam de éppenhogy annyira hogy nem hánytam.
38/50 anonim válasza:
Végülis mindegy. Hiszen azt csinálok amit akarok
39/50 anonim válasza:
Amikor először vidámparkban voltam. 365 nap valószínűleg sok lenne belőle, de ha minden előlről kezdődne, és tudnék másképp cselekedni minden nap, akkor el lehetne ott is nézelődni, enni-inni, mindent megkóstolni, beszélgetni idegenekkel, kipróbálni mindent. Akvaparkjuk is van, ennyi idő alatt még úszni is meg tudnék tanulni.
40/50 anonim válasza:
1. Nagymamámmal
2. A macskámmal,ő sincs már köztünk
3. Valamelyik gimis szerelmemmel, de nem a személyük miatt,csak hiányzik az érzés,amikor még úgy őszintén belezúgtam valakibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!