Összejönnétek full duci és lusta férfival?
Figyelt kérdés
Nem alkoholista, nem az a kérdezö vagyok. Nem gond ha a hölgy is duci alkat.2022. júl. 21. 12:59
1/9 anonim 

válasza:

Attól függ mennyire duci, olyan 130 kilóig nem zavar, én is duci vagyok. De lusta pasival nem. Nem takarít, nem segít, nem dolgozik, nem mozdul ki néha-néha sem?
2/9 Rosszlovas 

válasza:

Nem, de azért nem, mert nekem majdnem minden hobbim a sporthoz, mozgáshoz kötődik. Mit csinálnánk együtt?
Viszont volt egy olyan ismerősöm, aki szintén duci volt és lusta, de megtetszett neki a sportos, aktív élet, és megkérdezte, hogy jöhetne-e velem sportra.
Ha egyéb szempontból összeillettünk volna, nem zártam volna ki alapból azért, mert kövér. Hiszen változni akart, és tett is érte. Ez pedig nagyon tiszteletre méltó dolog.
3/9 anonim 

válasza:

Én is duci vagyok,az nem baj ha a férfi is,de lusta ne legyen.
Ilyen pasival nem jönnék össze.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy lusta. Dolgozik, ellàtja magàt. De kimozdulni túràzni ide oda nem szeret.
2022. júl. 21. 13:21
5/9 anonim 

válasza:

Akkor nem lusta, csak introvertált és nem érdekli a társasági élet. Nem ugyanaz.
Engem sem pl. Néhány mozi, nyáron strand és tök boldog vagyok.
6/9 anonim 

válasza:

Én igen , de én is kövér vagyok.
9/9 anonim 

válasza:

Férfiként én is kicsit már kezdek a kövér állapot felé csúszni, viszont jobban szeretek enni, mint amennyire zavar mindez. Szerencsére a kövér nők tetszenek, így gondolom Ők is könnyebben elfogadnak a súlyommal. Vékony nőt el sem tudnék képzelni magam mellett, de a másik véglet abszolút nem zavar, felőlem egy nő olyan kövér lehet ahogy neki még jól esik, nekem úgyis tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!