Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Összejönnétek full duci és...

Összejönnétek full duci és lusta férfival?

Figyelt kérdés
Nem alkoholista, nem az a kérdezö vagyok. Nem gond ha a hölgy is duci alkat.

2022. júl. 21. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ mennyire duci, olyan 130 kilóig nem zavar, én is duci vagyok. De lusta pasival nem. Nem takarít, nem segít, nem dolgozik, nem mozdul ki néha-néha sem?
2022. júl. 21. 13:06
 2/9 Rosszlovas ***** válasza:
52%

Nem, de azért nem, mert nekem majdnem minden hobbim a sporthoz, mozgáshoz kötődik. Mit csinálnánk együtt?

Viszont volt egy olyan ismerősöm, aki szintén duci volt és lusta, de megtetszett neki a sportos, aktív élet, és megkérdezte, hogy jöhetne-e velem sportra.

Ha egyéb szempontból összeillettünk volna, nem zártam volna ki alapból azért, mert kövér. Hiszen változni akart, és tett is érte. Ez pedig nagyon tiszteletre méltó dolog.

2022. júl. 21. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is duci vagyok,az nem baj ha a férfi is,de lusta ne legyen.

Ilyen pasival nem jönnék össze.

2022. júl. 21. 13:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy lusta. Dolgozik, ellàtja magàt. De kimozdulni túràzni ide oda nem szeret.
2022. júl. 21. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Akkor nem lusta, csak introvertált és nem érdekli a társasági élet. Nem ugyanaz.

Engem sem pl. Néhány mozi, nyáron strand és tök boldog vagyok.

2022. júl. 21. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Én igen , de én is kövér vagyok.
2022. júl. 21. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
gucci duci jóóóó
2022. júl. 21. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Jah gondolom a dagi csajok
2022. júl. 21. 18:54
 9/9 anonim ***** válasza:
40%
Férfiként én is kicsit már kezdek a kövér állapot felé csúszni, viszont jobban szeretek enni, mint amennyire zavar mindez. Szerencsére a kövér nők tetszenek, így gondolom Ők is könnyebben elfogadnak a súlyommal. Vékony nőt el sem tudnék képzelni magam mellett, de a másik véglet abszolút nem zavar, felőlem egy nő olyan kövér lehet ahogy neki még jól esik, nekem úgyis tetszik.
2022. aug. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!