Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnének egy duci fiúval aki humoros, aktív életet élő és stílusosan megjelenő?
Ismertem egy hozzád hasonló srácot, nem duci volt mondjuk, hanem kimondottan kövér, ha sétált is rengett a háj rajta.
Lehet hihetetlen lesz, én se nagyon hittem el, de volt 3-4 barátnője is, meg pár barátság extrákkal kapcsolata is. Nem is volt kimondottan jóképű (heteró srác vagyok, de ugye látja az ember), de egyedi elegáns stílusa volt, divatosan öltözött, de nem majmolta, hanem tényleg csak azt ami hozzá illett. Meg ugye igényes is volt.
Na igen, visszatérve én se hittem el, hogy ennyi csaja van. De mutogatott képeket a csajairól, csókolózóst is, meg ilyen esti bújósat is. Ami a legdurvább, hogy eléggé csinos lányok is voltak.
De ugye ezeket a lányokat ki is kell fogni, sokat számít a személyiség és a beszédkészség is. Lehet, hogy csak 100ból 1 ilyen van.
(Még annyit hozzá tennék, hogy a csávó nem volt gazdag, se saját ház, se kocsi, se motor. Egy sima szakmunkás tanuló egy szegény családból, még a szüleinek se volt kocsija. Meg nem is volt valami okos a gyerek, néha nagyon logikusan tudott gondolkodni, de csak olyan témában amit teljesen átlátott, de az eléggé szűk kör volt.)
Szerintem simán, ha jól kijövünk és megnyerő a személyisége
Én sem vagyok egy vékony lány sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!