Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy olyan lánnyal aki duci, de szép arca van? Mi a véleményetek? Kort írjatok légyszives
Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 21:51
1/20 anonim válasza:
Ha jol oszlik el rajta, akkor igen
3/20 anonim válasza:
Régen úgy voltam vele hogy simán. De lett egy vékony barátnőm, mostmár semmi pénzért nem adnám lejjebb
4/20 anonim válasza:
Érdekes kérdés, mert attól függ a válasz, hogy te egy duci lány vagy, aki társát keres, vagy egy pasi, akinek bejön egy duci lány és fél, hogy mit szólnak hozzá a többiek.
5/20 anonim válasza:
Attól függ hogy tetszik-e :D Rólad van szó? Dobsz egy képet?
23F
6/20 anonim válasza:
ha tényleg szép arca van akkor igen, képet kérhetek?
20F
7/20 anonim válasza:
Ha küldesz képet megmondjuk, hogy elnyomja e a duciságot a szépség. Így általánosan nehéz mondani bármit is
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
Én vagyok a duci lány
Félreértés ne essék nem vagyok egoista mert én csúnyának és kövérnek látom magam a környezetemben mindenki azt mondja hogy szép vagyok
Pl. álltam a villamoson egy idősebb nő mellettem volt (nem beszélgettünk) és egyszer csak mondta hogy szép vagyok nagyon meglepődtem ☺
2018. jún. 22. 09:14
9/20 anonim válasza:
Ha tényleg szép akkor igen, egy képet küldesz? 19F
10/20 anonim válasza:
Most lányként válaszolok. Az önbizalom szexi. SZámomra az visszataszító, amikor valaki duci, és utálja, és nyafog, hogy le akar fogyni, de semmit nem tesz ennek érdekében. Szóval szerintem alapjáraton nem azzal van a baj, hogy valakin van egy kis súlyfelesleg, hanem azzal, ha lusta, nincs önakarata, és állandóan sajnáltatja magát, meg minden alól kifogásként használja a súlyát, de tenni nem tesz semmit a változás érdekében. Én úgy látom, hogy te nagyjából meg vagy elégedve magaddal, és sok pasi amúgy is szereti, ha egy lányon van mit fogni, szóval biztos találsz valakit. Bár attól is függ, hogy mennyire vagy "duci", és hogy hogy oszlik el rajtad a felesleg. Meg mostanában a 45 kilós fogpiszkálók is nyafognak, hogy ők dagadtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!