Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy olyan lánnyal aki duci, de szép arca van? Mi a véleményetek? Kort írjatok légyszives
Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 21:51
11/20 anonim válasza:
Én semmikép se,nekem valamiért a vékony lányok jönnek be,nem tudom miért ilyen vagyok. De szerintem ez egyén függő.
17/f
12/20 anonim válasza:
Igen!!! 49F Egyértelműen Ashley Graham, ő nagyon csinos és rendkívül szexi.
13/20 anonim válasza:
Soha
Aki az mondja hogy szep vagy csak azert mondja mert nem akar megbántani
14/20 anonim válasza:
13-as. Rettento nagy segfej lehetsz. Szerintem ha ekkora bunko vagy inkabb tartsd meg a velemenyed magadnak. Es kerdezo szerintem ne foglalkozz az ilyen utalatos bunkokkal. Mindenkinek mas jon be:) Van akinek a vekonyak van akk kifejezetten utalja a “csontkollekcokat”. Szoval szerintem legyen nyugodtan onbizalmad az sosem art.:) nevergiveup 17/L
15/20 anonim válasza:
Hát igazából láttam már olyan duci lányt akivel simán,de olyannal is akivel semmi pénzèrt.Attól függ leginkább hogy mennyire duci,mennyire szép az arca,ès hogy belsőre milyen a csaj...19/F
16/20 anonim válasza:
14-es ez nem bunkosag hanem oszinteseg
De csak hazudjatok neki kedvességbol
Ez olyan mint amikor egy nyomorek x faktor versenyzo nem tud enekelni pedig az ismerosei szerint jo hangja van
Persze csak nem akarták megbántani eze inkabb hazudnak neki
17/20 anonim válasza:
16-os. Azert mert az eleted szar maset nem kell elszuri. Ha duci akkor mivan? Van aki ezt szereti. Nem minden ferfi a csontkollekciokat. Tobbet is ismerek aki utalja kifejezetten es a ducibb lanyokat szereti. Akkor ez is hazugsag?🤦🏻♀️ Gondolkodj mar mas is el a vilagon nem csak te.
18/20 anonim válasza:
Ense vagyok szep es masok szerint se szoval nem tudom ezen mit kell megsértodni
19/20 MadSeal válasza:
Az én véleményemet nem kell teljes értékűbek venni, mert egy picit már beteges. Nekem nagyon fontos, hogy egy lány vékony legyen. Egyszerűen ez van. Viszont ha valakinek nincs nagy melle, vagy szinte nincs is, az engem teljes mértékben hidegen hagy, viszont a hátsóra megint érzékeny vagyok. Felőlem arcra lehet az átlagnál még valamivel ,,rosszabb,, is(relatív, hogy mi az, de egy minimáis norma azért van, pl aranymetszet, orr, fül, szimetria stb. amik alapján az emberek különbséget tudnak tenni). De mondom, ez csak az én véleményem, sok spanom oda van a széparcú, fognivaló csajokért. Lehet az is, hogy mivel gyerekkoromban elég kövér voltam, ez okozhatott bennem egy anorex világnézetet, mivel nagyon nem voltam megelégedve magammal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!