Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek szörnyű ember vagyok?

Szerintetek szörnyű ember vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is az a kirekesztett kislány voltam, fiúk sem vettek észre soha.

3 éve azért fel-fel figyelnek rám.

Fél éve vagyunk együtt a jelenlegi barátommal. Nagyon szeretem őt!

Csak az a baj, hogy jól esik, ha más is csinosnak gondol. Pl van egy ismerősöm akinek állítólag tetszettem/ tetszem. Én igazából kerülöm mióta ezt tudom, mert vigyázni kell vele. Plusz ez első néhány napban mikor megismertem még egész helyesnek is tartottam, de mivel a barátom fontosabb így én távol maradnék. Vagyis kerülném, csak egy-két barátunk közös és néha egy óra erejéig muszáj vagyok kibírni.

Van egy olyan csúnya tulajdonságom, hogy hiába, hogy nem akarok tőle semmit mert szeretem a barátom, a lelkem mélyén én tök nagyképű leszek magamra, hogy szépnek gondolnak és nem akarom, hogy ez változzon mert olyan jó, ha ezt gondolják. És úgy zavar, hogy pl most megyek majd fodrászhoz a napokban és nem az az első gondolatom, hogy na a barátom azt gondolja, hogy szép vagyok, hanem hogy az a másik srác. Lehet, sőt biztos csak azért mert a barátom már látott rosszabb állapotban is és fél év után már nem igen kell órákat töltenem így a fürdőszobában, hogy igényesnek tartson, ebbe pedig belekényelmesedtem. De nem tervezem elhagyni a barátom. Csak ez annyira rossz érzés még nekem is. Nagyon nem akarok ilyen lenni.

19/L

2022. júl. 19. 23:57
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Akkor ne legyél ilyen. Minden fejben dől el. És ez igaz.
2022. júl. 20. 00:04
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Szokj le róla. Max ha nagyon szeretnéd fitoktatni magad, rakd ki facebookra/instagramra, így te kapni fogsz commenteket hogy mennyire szép vagy, és a barátod is dícsőítve lesz hogy ő a te barátod
2022. júl. 20. 00:08
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Szomorú igazság, de ha az érzelmeidre/szívedre hallgatsz soha nem lehetsz 100%-ban boldog, érthető hogy jól esik, de látszik, hogy téged ez zavar, ami jó(Nem az az okos ember, aki soha nem hibázik, hanem az, aki képes észre venni hibáit és/vagy belátni, ha téved), úgyhogy ezt fejben kell elintézned magadban. Nehéz, de semmi nem lehetetlen.
2022. júl. 20. 00:20
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy szörnyű ember csak önbizalomhiányos. Én szintén, csak nem a fiúknak szeretnek tetszeni, hanem a lányokat szeretném iriggyé tenni, ha rám néznek.
2022. júl. 20. 00:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tökéletes, sosem mondtam, hogy az vagyok, meg lehetek önbizalom hiányos is amit írtál, igen. De ezt le lehet írni normálisan is. Nem úgy beszéltem erről az egészről, mintha én olyan frankónak gondolnám. Te biztos olyan sokat tudsz, soha nem hibázol, nem bántottál meg soha senkit, mindent tökéletesen csinálsz 🙂

2022. júl. 20. 01:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Többi válaszolónak köszönöm! ❤️
2022. júl. 20. 01:25
 7/10 anonim ***** válasza:
11%

Arany bogaram, hiába hozod ezt a cinikus formát...

Az álszentség nem bejövős... Még a kérdést sem tudtad normálisan kiírni anonimba... Magadat véded, folyamatosan mentegetőzöl...

Másrészt nem azt mondtam hogy a tökéletlenséged a baj, sőt azt se hogy baj van. Sőt mást se amit te állítasz.

Gondolkodj el inkább hogy min és hogyan kéne változtatni, ahelyett hogy kis áldozat lennél... De jót mosolygok ezen:D

Szegény lány, ő nem akar ilyen lenni, de hát ez van... Szörnyű.

2022. júl. 20. 01:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Ehh 😩Tudod mit?! ... Legyen igazad!!
2022. júl. 20. 01:34
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Mikor már nincs mit reagálni akkor legyen igazam. "kÖsZi"

Csak tudod itt nem az a lényeg hogy nekem igazam legyen:D A kérdésedre válaszoltam szerintem egyértelműen, innentől már a de dolgod.

2022. júl. 20. 01:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Irónia.

Nekem aztán teljesen mindegy mit írsz ide nekem innentől. Én elfogadom a kritikát, de ha nem ismersz akkor ne legyél lekezelő. Soha nem tudhatod egy ember viselkedése mögött milyen háttér van. És most nem feltétlen magamra utalok. Bárkire akinek ugyanilyen alkotásokat hagysz a kérdése alatt. Szóval maradjunk annyiban, hogy ezt zárjuk le, leírtad a véleményed, én elolvastam és kész. Szúrom a szemed akkor ignorálj, én is ezt teszem

2022. júl. 20. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!