Nagyon szörnyű ember vagyok ha nem szeretem az állatokat, nem érdekelnek az állatok?
Az emberek szoktak 378923 képet mutatni különböző pozitúrákból arról hogy hogy alszik a kutyájuk vagy macskájuk, ilyenkor mindenkinek az a reakciója hogy "jajjjj hogy egyem meg de cukiii".
Vagy amikor mutogatják hogy milyen "okos" a kutyájuk meg ilyenek. Én meg csak pislogok...
Vagy van az a közhely hogy az embert úgy kell megítélni ahogy az állatokkal bánik vagy valami ilyesmi. Én ez alapján valami pszichopata vagyok, hiszen nyilván nem bántom az állatokat, de szeretem elkerülni őket.
Őszintén szólva kicsikét tartok is a kutyáktól amennyiben egy vizslánál nagyobb méretű. Rettentően utálom amikor póráz nélkül szaladgál, és odajön barátkozni. Tudom hogy csak barátkozni akar szegény kutya, de tényleg tartok tőlük.
Soha nem volt háziállatom (ha nem lett volna egyértelmű), ha lenne, akkor tyúkokat vagy nyuszikat vagy olyat tartanék amit meg lehet enni.
Hát köszönöm a válaszokat. Nyilván nem bántanék állatot.
Kicsit az emberekkel is ilyen vagyok, mivel azt is utálom amikor találkozásnál végig kell valakit puszilgatni az embereket. Sőt még gyerekkoromban is utáltam amikor anyukám simogatni meg puszilgatni akart, akármilyen kitartóan is próbálkozott. :-)
(Egyetlen kivétel aki nem bánom ha puszilgat / ölelget ha barátnőről van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!