Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gyorsul be ennyire a...

Miért gyorsul be ennyire a nők öregedése 30 körül?

Figyelt kérdés

Csak kapkodom a fejem a korosztályom láttán, régi osztálytársakat megnézve, elképesztő hogy mennyit öregedtek hirtelen...

F/31

2022. júl. 11. 07:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
98%

Már értem, miért néztek ki olyan ótvarul. Mert egy hidratálótól is rettegtek.

2022. júl. 11. 11:11
 22/30 anonim ***** válasza:
87%
Sokan elhíznak, miután gyermekük születik, nem jut idejük sportolni, meg a genetika is belejátszik ebbe.
2022. júl. 11. 11:23
 23/30 anonim ***** válasza:
63%
Mert a magadfajták léteznek és fárasztanak, azért.
2022. júl. 11. 11:25
 24/30 anonim ***** válasza:
96%
Mindenki öregszik. A férfiak kopaszodnak, a nők ráncosodnak, és mindkét nem hízik a korral.
2022. júl. 11. 16:19
 25/30 anonim ***** válasza:
75%
Wow, a férfiak nem ráncosodnak? 😮
2022. júl. 11. 16:21
 26/30 anonim ***** válasza:
43%

#25 Általánosan később. Vastagabb és zsírosabb a bőrük, mint a nőké, ezért is vannak ugye külön férfi arcápolási cuccok. Más a bőrük szerkezete. Náluk általában a kopaszodás ami korábban mutatkozik, az meg a nőknél ritkább, úgyhogy mindkét nem szív valamivel. Nyilván aztán előbb-utóbb meg is ráncosodnak a férfiak is, meg a nők is elkezdenek sok hajat veszíteni.

Bár amúgy a mostani generáció női közül sokan már tudatosan figyelnek az arcápolásra, védelemre. A férfiak meg ugye mint a válaszokból is látszik, hülyék a témához. Emiatt kezdik a később ráncosodó előnyüket is elveszíteni. De alapból tény, hogy ők később kezdenének.

Persze ezek csak általánosságok meg tendenciák, az egyénen mindig sok múlik.

2022. júl. 11. 16:53
 27/30 anonim ***** válasza:
67%

26: azért elég nagy marhaság, hogy a férfiak bőre zsírosabb mint a nőké.

Menj a szépségrovatba. Ott kb minden nap ír egy lány kérdést, hogy zsiros a bőre, mit csinaljon.

Illetve én pl a munkám miatt rengeteg emberrel találkozom. Éves szinten kb 10 ezer fő(9 év alatt). Plusz ott vannak az exeim is. Egyik pasinak se volt olyan ócska bőre mint nekem.

Egyébként meg minél zsírosabb a bőr, annál kevésbé rancosodik.

Meg a bőrük se vastagabb, hanem más a kötőszövetük. Lásd kevesebb a narancsbőrös férfi mint nő.

2022. júl. 11. 17:11
 28/30 anonim ***** válasza:
63%

Nem marhaság, biológia. Évekig dolgoztam szépségtanácsadóként, rengeteg ilyen képzésre elküldtek.

Az, hogy vannak zsíros bőrű nők is, ezt nem cáfolja. Senki nem mondta, hogy nincsenek. És igen, a zsírosabb bőr később öregszik, én is pontosan ugyanezt írtam, úgyhogy ezt nem egészen értem, hogy miért ismételted meg.

[link]

Járok a szépség rovatba épp eleget. A bőrük vastagabb is és zsírosabb is általánosságban.

2022. júl. 11. 17:40
 29/30 anonim ***** válasza:
95%
Jelentős hányaduk ekkor már túl van legalább egy gyermek megszülésén és a gyerek kihordása nagyon sokat kivesz a nő szervezetéből. Sokat ront a helyzeten az is, hogy jelentős hányaduknak nem is áll vissza normálisra a szülést követően a hormon háztartása és ez nem kedvező.
2022. júl. 12. 09:27
 30/30 anonim ***** válasza:

A nőket sokkal rosszabbul érinti az öregedés, mert ők 18-25 éves koruk között a legvonzóbbak, míg a férfiaknál ez inkább 35-40, de akár egy 50 éves jóképű igényes férfi és lehet kapós.

Egy csinos babaarcú nő néhány ránccal pár kg-val már sokkal rosszabbul néz ki 30 évesen, míg egy férfi vonzerejéhez ez még akár hozzá is tehet.

ez az oka annak is, hogy ennyi önbizalomhiányos frusztrált nő a 35 felettiek között.

Aztán a magyarok híresek a borzalmas táplálkozásukról és életmódjukról, meg persze lustaságukról és kifogáskeresésükről (ahogy ez látszik is pár válaszon).

az biztos, hogy nem nagyon vannak csinos nők 30 felett ebben az országban, a többség hirtelen lepukkan 30 körül.

2022. nov. 18. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!