Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért öregszenek ilyen hamar Magyarországon és más szegény országokban a nők (és a férfiak is), mert rossz minőségű ételeken élnek?
Csak ugye a nők esetében sokkal jobban zavaró az öregedés jeleit tapasztalni. Egy férfinál még lehet előnyös is, mert sok nő az idősebb, a tapasztaltabb, az apásabb pasikra bukik. De viszont olyan férfi alig van, vagy nincs is, aki nem a fiatalos női vonásokra bukik, pl. klasszikusan a feszességre, ránctalanságra, vékonyságra.
Itt van pl. egy Németországban született és nevelkedett, eredetileg horvát származású nő:
Most csak mutatok egy tipikus példát. Ki nézné valaki belőle, hogy ez a nő 41 éves? Itt nálunk, Magyarországon, meg Kelet-Európában egy ilyen nő 25 évesnek is elmenne. Teljesen fitt, makulátlan az arca, sehol nincs még csak egy mimikai ránc sem rajta és teljesen fiatalos.
És a nyugati nők közül ő egy tipikus példa. Rengeteget jártam már külföldön és ott így tartják magukat a nők általánosságban is.
Mi lehet ennek az oka? Mi lehet a titkuk?
Talán az, hogy ugye hozzánk, a szegény országokba a rossz minőségű élelmiszereket hozzák, és itt ilyen szutyok, egészségtelen kajákon kell élnünk, míg Nyugat-Európában meg eszik a táplálóbbnál-táplálóbb, egészségesnél-egészségesebb ételeket, amíg a kelet-európai meg egye csak a szemetet ugyanolyan árakon?
Ezért néz ki egy nyugati nő 40 évesen is 25-nek, egy keleti nő 30 évesen is már 40 éves asszonynak?
"Ezért néz ki egy nyugati nő 40 évesen is 25-nek, egy keleti nő 30 évesen is már 40 éves asszonynak?"
Általános tényként közölsz olyasmiket pár példából kiragadva, amik nem igazak. Innentől kezdve felesleges is rá válaszolni.
Anyádtól is megkérdezheted ezt kérdező. Mert abban biztos vagyok, hogy tudna mesélni szegény. Amit én tapasztaltam. Azok a barátnőim öregednek jobban, ahol a férfi nem végez semmilyen házimunkát, hanem mindent a nőtől vár el munka mellett, aztán a gyerek születése után még jobban durvul a helyzet. Van olyan barátnőm, aki este ér haza, a férje már otthon van pár órája, de elvárás a meleg vacsora, majd gyerekkel való tanulás, foglalkozás, ügyintézés, stb. Apuka meg terpeszkedik a tévé előtt.
Nálunk ez meg van osztva, bár még gyerek nincs. Harminc felett vagyok, de elkérik a személyimet, ha bort vásárolok. Na majd gyerek után lehet már nem ez lesz. :D
"sak ugye a nők esetében sokkal jobban zavaró az öregedés jeleit tapasztalni." Neked lehet zavaróbb, de egy rakat igénytelen, kövér, szarul öltözött férfit is látok.
Azért kérik el tőled a személyit, mert nem akarnak fél milliós büntetést kapni a NAV-tól, mert a NAV ügynökei megtévesztő külsejűek, hogy minél több pénzt szedjen be az állam az ártatlanoktól. Bocs, hogy kiábrándítottalak.
Ez valami celebke?
A személyiségi jogok nem engedik, hogy ide belinkeljek kapásból egy tucat ismerős nőt facebookról, akikről nem mondod meg, hány évesek. Például a gyerekem osztályfőnöke 55 éves. Azt hittem, egy ápolt 40-es. Ugyanis annyinak se néz ki!
A legtöbb "kelet-európai" nő a "kelet-európai" férfiak miatt öregszik látványosan: vezeti a háztartást, neveli a gyerekeket, egyedül viszi a hátán az egész családot. Mellette ugyanúgy dolgozik 8-10 órát, sok esetben három szakban. Helyt kell állnia a maximumon feleségként, anyaként, alkalmazottként és házvezetőnőként, ami a feltöltődés és az alvás rovására megy.
Azt meg se említem, hogy a balkán mentalitás része, hogy a férfi otthon agresszív: ordít, parancsolgat, veri a családot. Minden második házasságban előfordul a bántalmazás.
Ordít a párokról, hogy melyik nővel hogy bánik a férje. Ez pedig nem pénz kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!