Utálok disznót vágni/segíteni. Egyszerűen rossz nézni szegény állatot. Mikor segítenem kell mindig látják, hogy nem nagyon csinálom (egyszerűen nem bírom, sajnálom az állatot) 16/f?
Utána meg jön a leb*szás mekkora trehány/lusta stb gyerek vagyok, amellett, hogy amit mondanak anyáék azt mindig megcsinálom?
Hogy értsem meg anyáékkal, hogy egyszerűen nembírok segíteni mert számomra már nézni is rossz szegény állatot? 16/f.
mondd meg nyíltan,hogy te sajnálod az állatot és nem veszel részt ebben.
de nyilván ilyen esetben majd a kolbásznál se állj sorban, ne egyél belőle akkor. mert az úgy nem túl hiteles,hogyha meló van vele kihúzod magad,hogy sajnálod,de utána ugyanúgy eszed.
ha látják,hogy nem is eszel már húst,szerintem jobban megértik,hogy miért nem segítesz.
Mindenesetre a szüleid jobb, ha tudják, hogy tilos érzéstelenítés nélkül megölni a disznót.
Itt van egy cikk:
Férjem családjában vidéken ha jól tudom, valami olyan fegyverrel fejbelövik, ami az agyába szöget lő és elájul és utána jön a disznóvágás és még arra is figyelnek, hogy a disznóvágást a többi disznó ne lássa.
Én lassan 1 éve nem eszek már húst.
Nekem szimpatikus a hozzáállásod, még nem vagy elromolva. Nekem férfiasabb egy olyan férfi, aki nem akar disznót ölni ÉS EZT BE IS MERI vallani, mint az, aki attól érzi hosszabbnak a micsodáját, hogy vadászgat saját gyönyörűségére hogy büszkén pózolhasson a Facebook-on.
Koszonom a kommenteket!
3: Nem szeretem a kolbaszt,se a hurkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!