Hagytam meghalni szegény kiscicát:' (:' Miért velem történnek ilyen rossz dolgok?
Hát, a szomszédom pulija már majdnem elkapta párszor a macskánk frakkját, szóval nem minden puli macskaszerető, maradjunk annyiban.
Én is szeretem az állatokat, tisztes távból, nem rajongásig, de nem bántanám őket. Viszont nem gondolom, hogy ha találsz az utcán egy állatot, akkor köteles vagy megmenteni az életét bármi áron. Megpróbáltad, kedves volt tőled, de most már ne szomorkodj.
Nem csoda hogy ki vagy készülve, én már attól kikészültem hogy elolvastam. A kutyának hol volt a gazdája? Kóbor volt?
REMÉLEM OLVASÁK AZOK AKIK AMELETT ÉRVELNEK ITT PÁR KÉRDÉSNÉL HOGY A MACSKÁKNAK KINT VAN A HELYÜK, HAGY KÓBOROLJANAK!
Ha tényleg volt a cicának gazdája, neki is hasonlókat kívánok, mint amit ennek a szerencsétlen cicának kellett átélnie, hogy félelmében és fájdalmában maga alá csinált...Kérdező! Nem neked kell bánnod, hanem a barátnőidnek akiknek ennyi eszük volt, nomeg a cica gazdájának elsősorban, aki hagyta szabadon csatangolni...
nem értem mért kell egyből letámadni ezt a szegény embert...:(én elhiszem neki...:)lehet hogy egy kicsit kiszínezte de velem is volt már ilyesmi...ehhez hasonló...
és ahogy elolvastam ezt könnybe lábadt a szemem...:(ez olyan szomorúú..
és igen a puli ez szemét hülye dög..utálom a pulikat fúúúj...
ez mind igaz!!.. annyira szeretem a cicákat, és csak próbáltam valami féle képpen "eltemetni"..:(
Kóbor kutya volt, és szerintem az mind1, hogy barátságos vagy sem..kutya kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!