Miért gyorsul be ennyire a nők öregedése 30 körül?
Csak kapkodom a fejem a korosztályom láttán, régi osztálytársakat megnézve, elképesztő hogy mennyit öregedtek hirtelen...
F/31
Szerintem azért 30 éves korra mindenki felnő annyira,hogy munkája esetleg ház/lakása,családja legyen. Ezek pedig mind gondolkodnivalót,tennivalók igényelnek. Kevesebb az idő az alvásra,pihenésre,barátokra, kevesebb energia a kondi teremre a hajfestésre a manikűrre és mivel az bér már nem csak magára költ kevesebb jut a csillivilli ruhákra cipokrr.A mosoly ráncok mellett megjelennek a "gond ráncok" a homlokon.
Nem biztos,hogy jól van ez így,és mi tehetünk ellene,de azért az emberek nagyrészének elég nehéz elindulni.
Ja, ilyen az élet. A nők aranykora 14-26. A férfiaké pedig 26-40. Már aki odafigyel magára.
Harmincas éveim közepe fele vagyok, 25 felettiekkel nem is ismerkedek, csak ha genetikailag jóval fiatalabbnak néznek ki. Szerintem majd 40 körül kezdenek el érdekelni a 30 körüli nők.
Nahát, megint egy kérdésbw bújtatott reménykedés. Nem gyorsul be semmi a nőknél 30 éves korban, max 15 évvel később, mikor jön a menopauza.
Szelektív a látásod, mert valószínűleg hetero férfi vagy, de elárulom neked, hogy hetero nőként a férfiakon nagyobb mértékű amortizálódást látok. Beléjük nem nevelte azt a társadalom, hogy figyeljenek magukra és érezzék magukat szarul az első finomvonalaktól is, épp ezért semmit sem tesznek azért úgy 70-80%-ban, hogy ne amortizálódjanak le. 20 éves korukra olyan ráncok vannak a homlokukon, mint a lövészárok, haj nincs, helyette pocak van. Ne gondold, hogy női szemmel nem tragikus ezt látni, főleg hogy a legtöbb dolog az igénytelenségük kifejlődése az évek alatt, nem kifejezetten az életkor.
A másik, ami miatt ezt érezheted, hogy a 16 évesek is 26-ra sminkelik egymást. Van a gyerek, van a művi felnőtt és mellette az igazi felnőttet már öregezik. Szerintem ez nevetséges, de legalább szépen demonstrálod, hogy működik az agymosás.
26n
Istenem, bárcsak feleannyi önkritikája lenne egy átlagférfinek, amennyi kétely és szorongás van egy átlag nőben a külsejével kapcsolatban az ilyen f*sszopók miatt.
Komolyan, mintha fogtátok volna az összes önkritikát és rásóztátok volna a nőkre. Én szarul érzem magam amiatt, mert van egy bőrkeményedés a lábamon a futócipőtől, amiben rendszeresen megszakadok, hogy jól nézzek ki, ti meg szőrös-fonnyadt herékkel, csüngő hassal és tokával, ráncos-aszott pofával boldogan néztek tükörbe és vegzáljátok a 30-as nőket.
Pusztuljatok el, komolyan. Elég volt belőletek.
Na, aranypatak :)))))
Ez legyen a legutolsó dolog amin a fejed töröd.
Fuh! Éppen minap döbbentem én is meg egy kolléganőmön, akivel régen futottam össze, hogy már őszül, pedig csak 1 évvel idősebb. Gondolom a gyerek, háztartás kiszipolyozza.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!