Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gyorsul be ennyire a...

Miért gyorsul be ennyire a nők öregedése 30 körül?

Figyelt kérdés

Csak kapkodom a fejem a korosztályom láttán, régi osztálytársakat megnézve, elképesztő hogy mennyit öregedtek hirtelen...

F/31

2022. júl. 11. 07:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem azért 30 éves korra mindenki felnő annyira,hogy munkája esetleg ház/lakása,családja legyen. Ezek pedig mind gondolkodnivalót,tennivalók igényelnek. Kevesebb az idő az alvásra,pihenésre,barátokra, kevesebb energia a kondi teremre a hajfestésre a manikűrre és mivel az bér már nem csak magára költ kevesebb jut a csillivilli ruhákra cipokrr.A mosoly ráncok mellett megjelennek a "gond ráncok" a homlokon.

Nem biztos,hogy jól van ez így,és mi tehetünk ellene,de azért az emberek nagyrészének elég nehéz elindulni.

2022. júl. 11. 08:43
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Családalapítás, kevés szabadidő, folyamatosan dolgoznak egész nap
2022. júl. 11. 09:03
 13/30 anonim ***** válasza:
1%

Ja, ilyen az élet. A nők aranykora 14-26. A férfiaké pedig 26-40. Már aki odafigyel magára.

Harmincas éveim közepe fele vagyok, 25 felettiekkel nem is ismerkedek, csak ha genetikailag jóval fiatalabbnak néznek ki. Szerintem majd 40 körül kezdenek el érdekelni a 30 körüli nők.

2022. júl. 11. 09:28
 14/30 anonim ***** válasza:
98%

Nahát, megint egy kérdésbw bújtatott reménykedés. Nem gyorsul be semmi a nőknél 30 éves korban, max 15 évvel később, mikor jön a menopauza.

Szelektív a látásod, mert valószínűleg hetero férfi vagy, de elárulom neked, hogy hetero nőként a férfiakon nagyobb mértékű amortizálódást látok. Beléjük nem nevelte azt a társadalom, hogy figyeljenek magukra és érezzék magukat szarul az első finomvonalaktól is, épp ezért semmit sem tesznek azért úgy 70-80%-ban, hogy ne amortizálódjanak le. 20 éves korukra olyan ráncok vannak a homlokukon, mint a lövészárok, haj nincs, helyette pocak van. Ne gondold, hogy női szemmel nem tragikus ezt látni, főleg hogy a legtöbb dolog az igénytelenségük kifejlődése az évek alatt, nem kifejezetten az életkor.

A másik, ami miatt ezt érezheted, hogy a 16 évesek is 26-ra sminkelik egymást. Van a gyerek, van a művi felnőtt és mellette az igazi felnőttet már öregezik. Szerintem ez nevetséges, de legalább szépen demonstrálod, hogy működik az agymosás.

26n

2022. júl. 11. 09:58
 15/30 anonim ***** válasza:
90%
*30 éves korukra
2022. júl. 11. 09:59
 16/30 anonim ***** válasza:
81%

Istenem, bárcsak feleannyi önkritikája lenne egy átlagférfinek, amennyi kétely és szorongás van egy átlag nőben a külsejével kapcsolatban az ilyen f*sszopók miatt.

Komolyan, mintha fogtátok volna az összes önkritikát és rásóztátok volna a nőkre. Én szarul érzem magam amiatt, mert van egy bőrkeményedés a lábamon a futócipőtől, amiben rendszeresen megszakadok, hogy jól nézzek ki, ti meg szőrös-fonnyadt herékkel, csüngő hassal és tokával, ráncos-aszott pofával boldogan néztek tükörbe és vegzáljátok a 30-as nőket.

Pusztuljatok el, komolyan. Elég volt belőletek.

2022. júl. 11. 10:05
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

Na, aranypatak :)))))

Ez legyen a legutolsó dolog amin a fejed töröd.

2022. júl. 11. 10:15
 18/30 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos hiába is marad meg akár a jó alak, a ráncosodást egyik sem tudja elkerülni 30 után. A sok kencefice kikészíti a bőrüket addigra. De még sok nő azért is a férfit hibáztatja, mert ő nekiállt 12 évesen sminkelni, amikor a kutyát nem érdekli a smink, a legtöbb férfi viszolyog tőle, én is. 32f
2022. júl. 11. 10:30
 19/30 anonim ***** válasza:
88%
Cuni, nem teszik a krémek tönkre a bőrt. Ezt már a 70 éves mamák sem hiszik el.
2022. júl. 11. 11:05
 20/30 anonim ***** válasza:
2%

Fuh! Éppen minap döbbentem én is meg egy kolléganőmön, akivel régen futottam össze, hogy már őszül, pedig csak 1 évvel idősebb. Gondolom a gyerek, háztartás kiszipolyozza.

33/N

2022. júl. 11. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!