Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire kellemetlen, hogy ez...

Mennyire kellemetlen, hogy ez a hobbim?

Figyelt kérdés
Senkitől sem hallottam még ilyet, talán erős is hobbinak hívni, de nem tudom minek nevezzem. Azt tudni kell rólam, hogy fiatalon ismertem meg a férjemet, de mai napig nagyon szeretem és sose csalnám meg, viszont néhány éve pont az esküvőnk előtt előjött bennem egy érzes, hogy milyen rossz lesz, hogy többet nem randizhatok, nem lesz az a kellemes drukk érzes, ami előtte szokott lenni stb. Biztos tudjátok mire gondolok. :) Pontosan már nem is emlékszem hogyan alakult ki, de emiatt az érzés miatt elkezdtem interjúkra járni. Lehet ez így furán hangzik, de imádom kicsípni és "eladni" magam, ha jobban belegondol az ember egy állasinterjú egészen hasonlít a randikra. Nem váltok egyébként gyakran munkahelyet, bár volt már olyan, ami nagyon megteszett és végül váltottam is, de ilyenre rég volt példa. Olyan 3-4 havonta eljárok interjúkra és ez egész jól feltölt. A problémám az, hogy ha ezt valaki megtudná rólam (a férjem tudja, de senki más) akkor kellemetlenül érezném magam, nem tudom pontosan miért, de cikinek érezném. Ennek ellenére nem tudok leszokni róla, ha meglátok egy üzletben egy csinos ruhát vagy egy szép cipőt egyből az jut eszembe, hogy basszus, de jó lenne benne elmenni egy interjúra. Szerintetek ez mennyire gáz? Olyat inkább nem is kérdezek, hogy más is csinál-e ilyet, mert kétlem 😅 De, ha mégis lenne ilyen akkor szivesen fogadom a válaszát.
2022. júl. 7. 22:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy már nem lesz hova jelentkeznie, mert hülye volt és minden lehetőséget eljátszott.

Mert, ha egy munkáltató ezt megsejti, a kicsaplak lista élére teszi;)

Komolyan:)

2022. júl. 8. 19:36
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Elég sok munkahely van Mo-n, egy élet nem elég, hogy mindet kipróbálja. Az én beosztottaim is szoktak interjúkra járni, el is mondják, abszolút le.rom, támogatom őket, hogyha fejlődni akarnak és váltani, akkor tegyék, csak magukra gondoljanak. Elég óvodás dolog ezen besértődni
2022. júl. 8. 20:23
 13/21 A kérdező kommentje:
#9 Nyugodtan éld ki itt a fusztrációdat, engem nem zavar. :) Teljesen jól elvégzem a feladataimat a munkahelyemen és nem tartok attól, hogy ne találnék munkát, ha mégis baj lenne, mert elég talpraesett vagyok.
2022. júl. 8. 21:52
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

13

Semmi frusztim nincs, de az a fétis, ami neked van, az már beteg-kórosan:DDD

Neked talpra vagy pofára esni, egy és ugyanaz:DDD

2022. júl. 9. 08:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: elfelejtetted odaírni, hogy szerinted.

Szerintünk meg a neten kötekedni meg elméleteket gyártani sokkal gázabb és valóban frusztrációra utal

2022. júl. 9. 08:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Ő kötekedett és ha kinézel látva fejedből, akkor olvasod-talán fel is fogod, hogy a kérdésre válaszoltam ténymegállapítással:)
2022. júl. 9. 08:27
 17/21 anonim ***** válasza:

“ Ezek ilyen felnőtt filmes meghallgatások, ahol "próba"is van?

Végül is nem megcsalás csak "alkalmassági teszt":DDD

Az lesz a poén, ha kicsapják a melóból és már nem lesz hova jelentkeznie:DDD”

Ebből szerinted melyik a ténymegállapítás? Elhiszem, hogy okosabbnak gondolod magad az átlagnál, ezért próbálod a kommentekben lenyomni a másikat, hátha te okosabbnak tűnsz majd nála, de elég bénácskán megy még

2022. júl. 9. 08:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Elkezdődött a nyári szünet?

>Kicsapják

Munkahelyről nem "csapják ki" az embert, azt az iskolából teszik.

>Fruszti

...

Hasznosabban is eltölthetnéd az iskolaszünetet, mint hogy itt trollkodsz. Menj ki inkább játszani a kis barátaiddal(vagy amit szoktak mostanában csinálni a gyerekek)

2022. júl. 9. 11:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Nárci és figyelemhiány.
2022. júl. 9. 16:22
 20/21 anonim ***** válasza:

17-18

Kitört belőletek az agysebész kedves zöldségesek?

De ugye tudjátok, hogy ettől még krumplik vagy, gombás lábbal:DDD

2022. júl. 9. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!