Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire kellemetlen, hogy ez...

Mennyire kellemetlen, hogy ez a hobbim?

Figyelt kérdés
Senkitől sem hallottam még ilyet, talán erős is hobbinak hívni, de nem tudom minek nevezzem. Azt tudni kell rólam, hogy fiatalon ismertem meg a férjemet, de mai napig nagyon szeretem és sose csalnám meg, viszont néhány éve pont az esküvőnk előtt előjött bennem egy érzes, hogy milyen rossz lesz, hogy többet nem randizhatok, nem lesz az a kellemes drukk érzes, ami előtte szokott lenni stb. Biztos tudjátok mire gondolok. :) Pontosan már nem is emlékszem hogyan alakult ki, de emiatt az érzés miatt elkezdtem interjúkra járni. Lehet ez így furán hangzik, de imádom kicsípni és "eladni" magam, ha jobban belegondol az ember egy állasinterjú egészen hasonlít a randikra. Nem váltok egyébként gyakran munkahelyet, bár volt már olyan, ami nagyon megteszett és végül váltottam is, de ilyenre rég volt példa. Olyan 3-4 havonta eljárok interjúkra és ez egész jól feltölt. A problémám az, hogy ha ezt valaki megtudná rólam (a férjem tudja, de senki más) akkor kellemetlenül érezném magam, nem tudom pontosan miért, de cikinek érezném. Ennek ellenére nem tudok leszokni róla, ha meglátok egy üzletben egy csinos ruhát vagy egy szép cipőt egyből az jut eszembe, hogy basszus, de jó lenne benne elmenni egy interjúra. Szerintetek ez mennyire gáz? Olyat inkább nem is kérdezek, hogy más is csinál-e ilyet, mert kétlem 😅 De, ha mégis lenne ilyen akkor szivesen fogadom a válaszát.
2022. júl. 7. 22:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobb, hogy így éled ki, mintha randizni járnál a férjed háta mögött. Bár tény, hogy fura. De mindenkinek van valami furcsa szokása. Mondjuk nekem pont nincs, de a kivétel erősíti a szabályt! :D
2022. júl. 7. 22:17
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

hát ez nagyon aranyos :D

Szerintem egyáltalán nem gáz, ha élvezed, nincs benne semmi rossz.

Ráadásul ott van még benne extrában, hogy képben vagy a munkaeröpiac aktuális állásával, ami jól jöhet bármikor.

2022. júl. 7. 22:18
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
Átérzem mert én is fiatalon léptem kapcsolatba, de pont emiatt sose vágynék házasságra, mert abból nagyon macerás kilépni, illetve nagyon azt érezném, hogy börtönben vagyok, meg van kötve a kezemm. Így mindig meg van az, hogy bármikor ki tudok lépni. De nyilván ez is mindenkinek mást jelent és van akinek kell a papir stb. SZerintem anniyra azért nem para ez a hobby, mert lehet tényleg találsz olyan állást, ami megtetszik, jobban fizet. Viszont szerintem érdemes lenne néha eljárni a férjeddel is étterembe, vagy bármilyen puccosabb programra, hogy meg tudd élni ezt a vágyadat.
2022. júl. 7. 22:21
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem gáz, furának fura, mert a legtöbben utálják az interjúkat. Én puskázni szerettem, minél nehezebb volt, annál jobban élveztek egyetemen, még akkor is, mikor tanultam
2022. júl. 7. 22:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég perverz 😂

Van, aki azért jár interjúkra, hogy gyakorolja, vagy legyőzze az aggodalmát. Szóval nem mindenki álláskeresési céllal jár. Ha élvezed, csináld. Legfeljebb csalódottak lesznek, hogy nem fogadod el az állásajánlatot.

Egyébként miért nem mentek néha a férjeddel randizni? Nem tiltja semmi a házasoknak, hogy elmenjenek egy romantikus vacsorára vagy táncolni... Úgysem árt időnként feldobni a kapcsolatot, nehogy ellaposodjon.

2022. júl. 7. 22:23
 6/21 A kérdező kommentje:
Járunk randizni a férjemmel, sőt régen gyakran csináltunk olyat, hogy újra alkottuk az első randinkat. Külön érkeztünk, hozott virágot meg minden úgy zajlott, mintha először találkoztunk volna. Szerintem nagyon jó volt, sokat nevettünk az ilyen randikon meg feldobta a kapcsolatunkat, de egy idő után neki ez már fárasztó volt érthető okokból, én pedig felfedeztem az interjúkban rejlő izgalmat. Azóta mindenki jól jár :D Nem tudom miért alakult ki bennem ez a érzés miatta, hogy kellemetlen, de igazából leállni szerintem nem fogok vele, csak nem is mesélem el senkinek a környezetemben.
2022. júl. 7. 22:30
 7/21 anonim ***** válasza:
11%

Ezek ilyen felnőtt filmes meghallgatások, ahol "próba"is van?

Végül is nem megcsalás csak "alkalmassági teszt":DDD

2022. júl. 7. 22:38
 8/21 Brúnó2 válasza:
0%
Szerintem neked kéne egy új cél🤔 Mondjuk a gyerekvállalás, vagy ha az már megvólt, bemagolhatsz recepteket vagy valami ehhez hasonló,lényeg hogy ne ragadj le a szemèlyiségfejlődésben☝️
2022. júl. 7. 23:30
 9/21 anonim ***** válasza:
Az lesz a poén, ha kicsapják a melóból és már nem lesz hova jelentkeznie:DDD
2022. júl. 8. 15:24
 10/21 anonim ***** válasza:
Abban mi lenne a poén és miért csapná ki bárki is? De komolyan?
2022. júl. 8. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!