Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Növelheti az ember társas...

Növelheti az ember társas készségeit az ha kigyúrja magát?

Figyelt kérdés
Vagy nincs összefüggés?

2022. júl. 6. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nincs. Ugyanúgy magányos leszel, csak kigyúrtabb.
2022. júl. 6. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Minimálisan, ha nő miatta az önbizalmad. Csodákat ne várj de szerintem érdemes belekezdeni ha van pénzed enni.
2022. júl. 6. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Csak akkor, ha pozitívan visszahat az önbizalmadra és fejleszti a belső értékeidet is. Az, hogy kigyúrod magad, önmagában nem jelent semmit, illetve azokat vonzza, akik kizárólag a külsőre mennek és semmivel se tovább.
2022. júl. 6. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem alapból függ attól is, hogy valaki egy vonzó, karakteres arcú ember, aki egészségesen sportosra edzi magát. Vagy valami debil fejű szerencsétlen, aki feltömegeli magát gusztustalanra és csak másképp lesz nem vonzó.
2022. júl. 6. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
25%

Gyurast kombinal bjj-vel.

Minsketto jol epiti az izmot. A bjj Melyizomzatot,ami nelkul nincs biztonsagos testepites!!

Az arcoddal is foglalkozz. Plasztikai sebeszhez jarj.

Ha megcsinalod szepre magad,tapadni fognak a nok mindenfele uruggyel.

Aztan belejossz a tarsalgasba

2022. júl. 8. 02:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Növekedhet az önbizalmad, jobb lehet a közérzeted
2022. júl. 9. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
22%
Csak akkor ha be is koxolsz mellé.
2022. júl. 27. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
A kérdésedre csak a magam példáját hozhatom. Az arcom garambolos, ezzel nincs mit tenni. Gebe voltam és a testemet vonzónak éreztem, csak a fejem nem tetszett. Aztán elkezdtem gyúrni és tömegelni. Jött fel 10 kiló izom és 2 kiló zsír. Az izomnak örültem, de a 2 kiló zsírtól undorodtam. Nem volt nagy hasam, de nem volt lapos mint régen. Minimális gömbölydedsége volt. Dicsérgetnek, hogy ez igen, szép eredmény, de nem érzem vonzóbbnak magam. Meg le kellett adnom azt a 2 kiló zsírt, hogy jobban érezzem magam a bőrömben.
2023. febr. 4. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!