Miért van az, hogy minden társas közegben, legyen az osztály, vagy munkahely van egy lúzer, akit állandóan szekálnak?
Figyelt kérdés
Kipécéznek valaki lúzert és a bunkó parasztok mind beléállnak.2022. márc. 30. 19:19
1/3 anonim válasza:
Nincs minden társas közegben az. Csak a bunkó helyeken. Nem minden hely bunkó.
2/3 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre, hogy a társaságok jelentős részében igény van arra, hogy valakire ráaggasszák a lúzer csicska szerepet.
Akit kiröhögnek és szétszekálnak. Ettől magasabbrendűeknek érzik magukat. A megbélyegzett pedig sose fog tudni kijönni ebből a skatulyából.
2022. márc. 30. 19:32
3/3 anonim válasza:
Ez nemcsak egy magyar specialitás, hanem világ szinten gyakori eset. De szerintem azért függ az adott ország társadalmi intelligenciájától is. Pl.: eggy Svédországban nem hinném, hogy olyan sokan llennének így, viszont itt Pusztulisztánban rendkívül gyakori, talán ebben is előre megyünk, nem hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!