A munkahelyen kiderült hogy egy rendőr férfival ismerkedek. Azóta állandóan ezzel bántanak. Hogy lehet leállítani őket? 22N
A héten kezdtem el dolgozni a vendéglátásban. Ugye előkerült a "van-e barátod?" téma is. Mondtam hogy épp ismerkedek valakivel. Erőltették hogy mondjam meg hol dolgozik meg hány éves. Mikor megmondtam hogy rendőr akkor elkezdtek gúnyolódni, meg azt mondták ők az étteremben sem szolgálják ki a rendőröket mert utálják őket.
Én nem a foglalkozás alapján választottam őt, egyszerűen mint ember tetszett meg. Ezzel bántanak azóta. Hogyan állítsam le a munkatársakat?
#2: Pedig így történt. Szolgálaton kívüli rendőr jött be ebédelni, és nekem adták oda a tálcát hogy vigyem ki neki az ebédet mert ők nem szolgálják ki.
Mikor fizetett a szemébe jópofiztak, majd mikor kiment azt mondták "r*hadna meg".
Én nem tudok ilyen emberekkel dolgozni. A sírás kap el ha rágondolok hogy megint be kell oda mennem.. én leszek a fő téma.
Nem a rendőrök mellett kampányolok. De neki ez a munkája, másnak meg más. Attól nem fogom elhagyni. Mert azt mondják hogy lépjek le ahogy csak tudok.
Köszi a tanácsokat! Mentek a zöldek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!