Lányok-nők! Osztálykiránduláson/táborban/kollégiumban
a szobában is cseréltek betétet, vagy ott is kimentek
mosdóba vagy wc-be?
Figyelt kérdés
Olyan közegben ahol csak lányok vannak együtt összezárva (pl. osztálykiránduláson a szoba, vagy egyetemi kollégium szobája), ott lehet a szobában is betétet cserélni ha megvan a menstruáció, vagy ott is ki kell menni a mosdóba?
Ti hogy szoktátok? Ha nem szégyellős valaki, cserélheti a szobában is? Láttatok már esetleg ilyet mástól?
Tampont használok, szerintem "házon kívül", főleg nyáron, kirándulás alatt kifejezetten undorító a betét... Értelemszerűen nem cserélném wc-n kívül, büdös, állott, undorító, nem kell neki reklám.
2022. jún. 30. 15:32
12/35 anonim válasza:
Mosdóban cseréltem mindig, mert ha elcsöppen csere közben, akkor ott nem gond, könnyebb feltakarítani.
2022. jún. 30. 15:32
13/35 anonim válasza:
Minden esetben a wc-ben, mosdóban, mint otthon !
2022. jún. 30. 15:38
14/35 anonim válasza:
Otthon a szobában szoktam általában,máshol mosdó.
2022. jún. 30. 17:56
15/35 anonim válasza:
Akik a szobában szokták cserélni, tőlük kérdezem: a tampon meg ezek az éjjeliszekrényben tartják? Vagy a zoknik között?
2022. jún. 30. 18:09
16/35 anonim válasza:
Ha több emberrel vagyok egy szobában:
Hát, szerintem ez nem igazán tartozik másokra, plusz ha intenzíven jön a vérzés, annak ám szaga is van, amit nem feltétlenül szeretnék mások orra alá dugni. Én inkább a mosdóban intézem akkor.
Ha egyedül vagyok a szobában:
Igazából, nem látja senki így, szóval olyankor ott is kicserélem, de utána kiviszem a fürdőszobai kukába, meg utána nyilván kezet is kell mosnom.
2022. jún. 30. 18:26
17/35 anonim válasza:
Nekem mindig van a ruhásszekrényemben egy zacskó betét, van neki külön doboz is.
2022. jún. 30. 18:27
18/35 anonim válasza:
14: és akkor ott csöppen el, ott csinálod a szagot a szobában?
Fura mindenesetre...
2022. jún. 30. 19:24
19/35 anonim válasza:
Becsomagolom,és kidobom a kukába.Nem csöppen el semmi.Eszembe se jutna a szobában érlelni,fura,hogy van aki igen.
2022. jún. 30. 21:07
20/35 anonim válasza:
Utolsó vagyok,a szekrenyben van a tampon és a tisztasági,van kelyhem is,a menstruációs bugyi meg a sima bugyik közt.Testápolót,kremeket,meg minden hasonlót is ott tartok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!