Lányok-nők! Osztálykiránduláson/táborban/kollégiumban a szobában is cseréltek betétet, vagy ott is kimentek mosdóba vagy wc-be?
Figyelt kérdés
Olyan közegben ahol csak lányok vannak együtt összezárva (pl. osztálykiránduláson a szoba, vagy egyetemi kollégium szobája), ott lehet a szobában is betétet cserélni ha megvan a menstruáció, vagy ott is ki kell menni a mosdóba?
Ti hogy szoktátok? Ha nem szégyellős valaki, cserélheti a szobában is? Láttatok már esetleg ilyet mástól?
Ki hogy csinálja?
2022. jún. 30. 15:09
21/35 anonim válasza:
Nem értem, valami nagy kosz van nálatok a fürdőben/wc-ben, vagy miért nem ott cseréltek betétet/tampont???
22/35 anonim válasza:
Mért lenne kosz?Mert a szobámban tartom a tampont,és ott van kedvem cserelni.Legfeljebb kivenni szoktam a fürdőben,és lent rakom be az ujjat.
23/35 anonim válasza:
Nem a kedvről van szó...
Hanem előtte-utána kézmosás, és egyéb higiéniai feltételek...
24/35 anonim válasza:
Csak mosdóban! Szerintem undorító mások betétjét vagy tamponját látni. A használtra gondolok itt. Meg hát szégyenlős típus vagyok. Át sem merek nagyon öltzni más emberek előtt. Lányok előtt sem...
25/35 anonim válasza:
Mért ne mosnék kezet előtte,utána.Meg van nedves törlőkendő megtörlöm a kezem,utána megmosom.Betétnél meg nem lesz véres az ujjam.A menstruációs bugyit meg rögtön öblítem használat után.Nem ömlik belölem a vér,nem cseppen sehova,nincs szaga.Az ajtóm csak be van hajtva,hozzá se kell érnem a kilincshez,a fürdő is csak akkor van bezárva,ha van bent valaki.
26/35 anonim válasza:
2 ilyen szobatársam is volt az 5 év alatt. Az egyik fürdés körüli cserét csinálta a szobában néha, és ja, annak van szaga. Ő volt egyébként a lightos eset, ezt még el lehet viselni, nem teszem szóvá. A másik csaj meg volt, hogy otthagyta a véres betétjét az íróasztalomon. Ha anno temperamentumosabb lettem volna, akkor tuti szóvá teszem, mert ez undi
27/35 anonim válasza:
25: mondjuk még mindig nem értem, mi a jó abban, hogy kétszer szambázol a fürdő és a szobád között, ahelyett, hogy elintéznéd ott, ahol van kézmosási, és egyéb lehetőség....
28/35 anonim válasza:
Mert ify szoktam meg,és igy jó.Ez csak egy tampon csere,nem disznóvágás.
29/35 anonim válasza:
OK, ezt szoktad meg. De ettől még elég furcsa dolog. Na mindegy, csináld úgy, ahogy akarod... :-D
30/35 anonim válasza:
El sem tudtam a kommentek olvasásáig képzelni, hogy vannak ilyen szinten igénytelen nők...Pedig nem vagyok szégyellős, a meztelenség pl. nem zavar.
Ennyi erővel a szobai kukába is szarhatnánk, aztán max majd beleöntjük a wc-be utólag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!