Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Brutálisan meleg van 🥵 Hogy...

Brutálisan meleg van 🥵 Hogy bírsz megmaradni? Hogyan bírnak így az emberek odakint dolgozni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 30. 14:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%
#20 itt vagyok a cote 'd azureon egy kamionparkolóban (aire de la scoperta), és elárulom, hogy 42 fok volt délután :D
2022. júl. 2. 19:38
 22/24 anonim ***** válasza:
83%
A kamionparkolo szopas. A kaszino nem az:)
2022. júl. 2. 19:43
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Az passz, hogyan bírják mások.

Boltból hazafele elmélkedtem, hogy a francba nem veri a víz a nagy darab csajt, rólam meg patakokban folyik a víz a szempillámról is.

A hajammal fel lehetne mosni xD

Alapon telet kedelem, akkor is nyitott ablak mellett egy törcsiben vagy plédben vagy pucéran.

Akármikor haza érek, már az ajtóban dobom le a ruhát.

Ilyenkor nyáron:

Szoba hűsítés, jeges italok.

Az asztalnál dolgozva peedig jeges vízbe lógatom lábaimat.

Meg vagy 5-10x tusolok.

Tény:itthon dolgozok.

Ám nem véletlen akartam így alakítani az életem.

Több okból is.

S bizony, egyik az említett téma.

Voltak melóhelyek, ahol elájultam, nem bírom a "jó időt", ami nekik normális az már nekem meleg. Nemhogy a kánikula...

2022. júl. 3. 08:58
 24/24 anonim ***** válasza:
85%
19-es: osztom. Talán a 20 évvel ezelőtti volt az első brutális, szinte végig kőkemény kánikulában eltöltött nyár. Már 12 évvel ezelőtt is voltak olyan melegek, hogy kiraktam száradni a frissen mosott farmereket, majd szűk másfél óra múlva szedhettem is be őket.
2022. júl. 3. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!