Brutálisan meleg van 🥵 Hogy bírsz megmaradni? Hogyan bírnak így az emberek odakint dolgozni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 14:33
21/24 anonim válasza:
#20 itt vagyok a cote 'd azureon egy kamionparkolóban (aire de la scoperta), és elárulom, hogy 42 fok volt délután :D
22/24 anonim válasza:
A kamionparkolo szopas. A kaszino nem az:)
23/24 anonim válasza:
Az passz, hogyan bírják mások.
Boltból hazafele elmélkedtem, hogy a francba nem veri a víz a nagy darab csajt, rólam meg patakokban folyik a víz a szempillámról is.
A hajammal fel lehetne mosni xD
Alapon telet kedelem, akkor is nyitott ablak mellett egy törcsiben vagy plédben vagy pucéran.
Akármikor haza érek, már az ajtóban dobom le a ruhát.
Ilyenkor nyáron:
Szoba hűsítés, jeges italok.
Az asztalnál dolgozva peedig jeges vízbe lógatom lábaimat.
Meg vagy 5-10x tusolok.
Tény:itthon dolgozok.
Ám nem véletlen akartam így alakítani az életem.
Több okból is.
S bizony, egyik az említett téma.
Voltak melóhelyek, ahol elájultam, nem bírom a "jó időt", ami nekik normális az már nekem meleg. Nemhogy a kánikula...
24/24 anonim válasza:
19-es: osztom. Talán a 20 évvel ezelőtti volt az első brutális, szinte végig kőkemény kánikulában eltöltött nyár. Már 12 évvel ezelőtt is voltak olyan melegek, hogy kiraktam száradni a frissen mosott farmereket, majd szűk másfél óra múlva szedhettem is be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!