Brutálisan meleg van 🥵 Hogy bírsz megmaradni? Hogyan bírnak így az emberek odakint dolgozni?
Egyetértek. Én szeretem a jó meleget, de a párás meleg engem is kikészít. :D
Majd akkor panaszkodjatok, amikor már dolgoztattok egy hőkezelő üzemben.
Nyáron amikor kint van 30fok, bent a gyárban meg 40-55 fok kb.... Ha mind a 6 kemence megy teljes kapacitáson, akkor a 65 fok se ritka.
Milyen melegről beszéltek?? :D
Gyerekek, mar tobb mint 12 - 15 eve van ilyen meleg.
En mar reg hozzaszoktam a szokasos augusztusi 2 - 3 hetig tarto hivatalos 38 fokhoz, ami valljuk be nem 38, hanem a falak is atveszik a hot, kint lenni a napon borzato, ahogy irtak pl taxisoknak, postasoknak, futaroknak, epitoiparosoknak.
Hivatalosan azt mondjak a 38 lesz maximum, de legyunk oszintek, akar arnyekban van az 40 - 45 is.
Meg most mar a hidegfront nem 25 - 27 fokot jelent, hogy annyit hoz. Hanem a hidegfront mar 12 - 15 eve a hivatalos 38 fokrol lemegy jo hideg 33 - 35 fokra jo esetben 3 napig.
Ami valoban nekem is uj hir, hogy junius vege van/volt, es mar itt is van az augusztusi forrosag.
Az en kerdesem inkabb az, hogy ez a sz*r vegig nyar vegeig ilyen marad, vagy pedig juliusban lehul 28 - 33 ra indonkent megint 38 fok, es az augusztus meg a hivatalos 38 fok helyett 45 fok lesz?
Na barmelyik, egyik sem tul fenyes kilatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!