Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet a meleggel...

Hogyan lehet a meleggel szembeni ellenállóképességet fejleszteni, javítani?

Figyelt kérdés

Hiába vagyok felnőtt férfi (26 éves), a meleget olyan rosszul viselem mint egy csecsemő. Amióta pánikbeteg lettem pár éve úgy vettem észre még rosszabb. Már 10 percet ha napon kell töltenem vagy 25-26 foknál melegebb hőmérsékleten szabályosan rosszul vagyok, olyan mintha egy kazánban sütnének, szédülni kezdek, migrént kapok, hányingerem lesz, literszám kell innom a vizet (ami után meg persze felfordul a gyomrom és attól is rosszul leszek).

Ezen hogy lehetne javítani, hogy tovább bírjam, ne fáradjak el és legyek olyan gyorsan rosszul a napon és a melegben?

2022. jún. 13. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

sport

alapvetően minél jobban működik a szervezeted, a belső hűtés/fűtés annál jobb

2022. jún. 13. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Meglehet, hogy ezt pszichésen mantrázod magadba. Erősítsd a fizikumod, igyál sok vizet és beszélj erről szakemberrel. 26 fokot még lazán illene bírnod, ha nincs baj a szíveddel.
2022. jún. 13. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Megszokás kérdése.

Én nyáron (nem ilyenkor, hanem az igazi dögmelegekben) egy szál fürdőnadrágban kimegyek a Napra és egész délelőtt meg délután gazt szedek, kapálok, hajolok stb. Patakokban folyik rólam az izzadság, de nemhogy rosszul nem leszek, de különösebben nem is zavar. Amikor bemegyek estefelé, akkor persze irány a fürdőkád.

Én se ilyennek születtem, csak amióta kertünk van, azóta sokkal többet vagyok szabad levegőn (mert hát munka az van bőven odakint).

Feleségem meg bent olvasgat a házban és panaszkodik a kibírhatatlan hőségre. :-)))))

2022. jún. 13. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
te jo eg hirtelen azt hittem a homoszexualiskorol beszelsz :D amugy szerintem semmilyen trukk nincs amivel elviselhetobb lehet ez a dogmeleg ido. nem kell imenni a napra, sok vizet kell inni es leulni a ventillator ele
2022. jún. 13. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy , ez ami itt megy 10 éve nem ide való hanem a trópusokra , nincs levegő sem esőzés , májustól októberig patkany nyár . Munkahelyek 90% kibirhatatlan igenytelen sosrm szellőztetett , maradék pár hely luxus iroda .
2022. jún. 21. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!