Régen is ennyi meleg férfi és nő volt, csak nem merték felvállalni?
Nem lehet meleget nevelni valakiből.
Régen nem merték felvállalni.
Amúgy pontosan melyik városban látod azt, hogy "minden 2. ember meleg, vagy biszexuális"? (Eleve, azt honnan tudod egy idegenről, hogy biszex?)
A rómaiak nem sok mikroműanyagot és hormonkezelt zöldséget fogyasztottak, mégis a pride elbújhat ahhoz képest ami ott ment.... :D
Ráadásul az állatvilágban is létezik, pedig ők meg nem sok tévét néznek..
Régen is ennyien voltak, csak egyrészt nem volt szabad felvállalni, másrészt nem is lehetett információkhoz hozzájutni, sokan nem is tudtak róla, hogy nem heterók, és úgy élték le az egész életüket, hogy érezték, hogy valami nem oké a szexuális/szerelmi életükkel, de azt nem tudták, hogy pontosan mi. Sok olyan identitás van, amire pár évtizeddel ezelőttig nem is volt külön szó, pedig maga a jelenség mindig is létezett.
A balkezességhez szokták amúgy ezt hasonlítani. Régen szinte egyáltalán nem voltak balkezesek, mert aki annak született, azt is arra kényszerítették, hogy jobb kézzel írjon (aminek elég káros következményei vannak, emiatt is szüntették meg ezt a gyakorlatot). Amióta "szabad" balkezesnek lenni, eleinte látszólag nőtt a balkezesek száma, de jó ideje már stabilan azt hiszem 10% körül van. Valószínűleg ahogy egyre elfogadóbbá válik a világ, idővel az LMBT+ emberekkel pont ugyanez lesz, mivel ez is ugyanúgy veleszületett tulajdonság, mint a balkezesség.
Az embernél 10%
Most is, a múltban is ennyi volt.
Szerintem divat jelenség. Nem feltétlen a média miatt van talán, a média szerintem már csak az után jött, hogy már sokan lettek. A média mindig le van maradva. Szerintem ez ilyen alternatív szabados körökből nőtt ki valahogy.
Meg lehet az is kedvez neki, hogy férfi nő ismerkedés elég problémássá vált az online idők óta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!