Régen is ennyi meleg férfi és nő volt, csak nem merték felvállalni?
"Akkor a farkát mutogató pucér tata is csak ízléstelen számodra..."
A pride-on nem a farkukat mutogatják.
"semmit sem soroltál fel."
Hogyhogy nem? Lsd:
Netflixen elég sok mindent nézünk (stranger things, witcher, our planet, stb)
41
Ha egymást nyalják, az is mutogatás....
Bocs, nem gondoltam, hogy elvarázsolt ökörségeket te komolyan gondolod..., ilyet nem nézek, de most kedvedért meglestem..."atya úristen"..nem csodálkozom soraidon már annyira.
Még utóbbi, ha valóban természetről szól normálisan bár kétlem, hogy David A-val felérhet.
Filmekről írtam...
Hogy érted, hogy "kétlem, hogy David A-val felérhet"? Mármint egy Attenborough sorozat nem ér fel egy Attenborough sorozattal, vagy mire gondolsz?
Nagyon káoszosan fogalmazol. Milyen elvarázsolt ökörségről beszélsz? :D
Filmeket nem igazán nézek netflixen, de ha írsz példákat amikben azt mondják hogy légy meleg akkor megnézem, kíváncsi vagyok hogy melyek ezek.
43
Az biztos, hogy nem a régi az öreg, így kedvedért ismét lesve, nem ér fel egykori önmagához.
Amiket te nézel, azok.
Te, ennyire beragadt vagy, hogy mondani kell valamit??? Nem vagy képes felfogni a képes motivációt és az erőltetett szemetet???
Aztán filmajánlásom miatt teszed ki a kérdést, hogy "most e film miatt, miért vélem magam "butinak"?":DDD
Persze, lehet már az vagy ugye...és csak repetáznál, megerősítenéd "vallásod":DDD
Azt várhatod tőlem...pfff
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!