Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hányadik emeleten laktok?

Angelo99 kérdése:

Hányadik emeleten laktok?

Figyelt kérdés
Hanyadik emeleten laktok es a magasan nincs teriszonyotok??
tegnap 23:28
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
92%
5. emeleten laktam korabban és teriszonyom volt.
tegnap 23:31
 2/37 A kérdező kommentje:
Jah nekem is hogy birtad ki ?igaz en a masodikon lakom de félek hogy elvesztem az önkontrollt es kiugrok vagy olyan érzésem is van hogy kidobnak nem tudom miert...
tegnap 23:45
 3/37 anonim ***** válasza:
88%
Másodikon.
ma 00:54
 4/37 A kérdező kommentje:
En is ...
ma 01:25
 5/37 anonim ***** válasza:
58%

Komolyan érdekelne, hogy te ilyen megszállott troll vagy, vagy valóban beteg? Egyik sem mókás...

Megvetted már a tavalyi "szuvenírt"? Hátha attól helyreállna a lelki békéd, és nem akarnál kiugrani az ablakon 🙂

ma 02:16
 6/37 anonim ***** válasza:
35%
Első emeleten, de szoktam alvajárni, úgyhogy kicsit tartok tőle. Tériszonyom van már akkor is, ha székre állok.
ma 06:58
 7/37 Noren1989 ***** válasza:
78%

Földszint.

Nincs tériszonyom, veled viszont tényleg gond van...

ma 07:00
 8/37 anonim ***** válasza:
84%
Az elsőn. Itt nincs tériszonyom, de egy haverom a 8. emeleten lakik, és nála rendes tériszonyom volt. Viszont ha nem mesterséges építményen vagyok, hanem egy többezer méteres hegyen, ott nincs tériszonyom, simán végigmegyek egy hegygerincen úgy, hogy jobbra és balra is többszáz méteres mélység van.
ma 07:36
 9/37 anonim ***** válasza:
Most a másodikon, de laktunk feljebb többször is. Tériszonyom nem volt sosem, de nyilván nem is hajoltam ki derékig az erkélyről.
ma 08:25
 10/37 anonim ***** válasza:
85%

9.

Nincs

ma 08:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!