Angelo99 kérdése:
Hányadik emeleten laktok?
Figyelt kérdés
Hanyadik emeleten laktok es a magasan nincs teriszonyotok??tegnapelőtt 23:28
21/38 anonim 

válasza:

Negyediken lakok, soha nem volt tériszonyom.
22/38 A kérdező kommentje:
Jo neked..
tegnap 15:03
23/38 Metionin 

válasza:

2. Kb. a 4-től felfele nem merek már kimenni az erkélyre, mindig úgy érzem, le fog szakadni. Egyszer kellett a 7-en laknom, rémálmaim voltak arról, hogy amíg alszom, rám omlik a ház. Érdekes, mert a legjobb barátomnál semmi bajom nincs a 9-en de ott mondjuk nincs erkély sem. Tuti nem mernék kimenni.
24/38 A kérdező kommentje:
nekem is van hasonló érzésem olyan mint ha kidobnának vagy kiesnék olyan érzésem van ..
tegnap 15:48
26/38 A kérdező kommentje:
miket?
tegnap 16:36
27/38 anonim 

válasza:

Nálam a tériszony erősen függ a hely kialakításától, pl két ismerősöm is a 9-en lakik, az egyiküknél jó magas az erkélykorlát, kb 120 cm, na ott nem félek egyáltalán. A másiknál viszont rohadt alacsony, alig ér a derekamig még úgy is, hogy én pici vagyok, ott nagyon rosszul érzem magam az erkélyen mindig és ez valahogy a lakásra is áttevődött.
28/38 A kérdező kommentje:
hol van ez Budapesten?
tegnap 19:34
29/38 Metionin 

válasza:

#27. Most hogy mondod, lehet hogy az erkély kialakítása is ludas. A 7-en ahol féltem, ilyen üveg volt a korlát, meg elég alacsony is.
30/38 A kérdező kommentje:
de ezek hol vannak Budapesten hogy hogy erkély nekem tér is sokat számítt ...
tegnap 19:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!