Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Régen is ennyi meleg férfi és...

Régen is ennyi meleg férfi és nő volt, csak nem merték felvállalni?

Figyelt kérdés
Mostanában amikor jobban körülnézek, főleg a nagyvárosokban már lassan minden 2. ember meleg, vagy biszexuális. Ezelőtt mondjuk 20-30 évvel is ennyi ilyen ember volt, csak nem merték magukat felvállalni, vagy a nyugati média hatására divatmelegeket neveltek az emberekből?
2022. jún. 15. 09:44
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Milyen filmek, mesék sorozatok? Sokat nézek ezekből, még egyik se mondta azt hogy legyek meleg,vagy hogy milyen jó móka melegnek lenni. Reklámokat nem nézek, arról nem tudok nyilatkozni.

Budapesten dolgozok (nagyobb város nincs az országban), pár havonta talán látok kézenfogva sétálni 2 csajt, de lehet hogy sima barátnők. Ezért kérdezem, hogy te hol látsz ennyi meleget.

2022. jún. 15. 13:46
 22/44 anonim ***** válasza:
17%

szerintem jó példa a dohányzás, amit írt valaki. Mert tök nem csak döntés kérdése, mert egy csomó felnőttet nem tudsz rávenni, hogy gyújtson rá. Viszont egyrészt fiatalabb korban az ember kíváncsi és ha lát példákat akkor ő is megpróbálja. És mivel van benne sok jó dolog is így rajta maradhat. Ahogy gondolom a pasikkal való szex is ilyen. Másrészt meg idősebbeknél is van aki valahogy később kedvet kap ha kevesen is. Szerintem ez is közös a cigiben és a homoszexualitásban. Szerintem mindkettőnél kevesen váltanak idősebb korban, de van erre is példa.

Vagy amúgy prostis sem rossz példa, főleg arra, hogy szerintem nem a média a fő ok. Mert tipikusan úgy lesz valaki prosti, hogy ismer más csajokat, akik ezt csinálják. Valaki aki soha nem ismert egy prostit sem sokkal kizártabb, hogy egyedül belekezd. Szóval szerintem az élő példák azok amik legjobban adottak. Ha van az ismerettségi körben meleg, aki jó fej, meg jól érzi magát, akkor esélyes, hogy valakinek megtetszik, ha fiatal.

De dohányzás és a prostis példa is olyan, hogy ahogy idősebb az ember annál kevesebb az esély a váltásra. Szóval itt jön be az, hogy valahol nem egy döntés. Mert ha kialakult egy személyiség, egy identitás onnantól minnél szilárdabb az annál nehezebb váltani.

2022. jún. 15. 14:20
 23/44 anonim ***** válasza:
34%

még 22 vagyok. és amúgy én nem vagyok meleg ellenes nem akarom megmondani, hogy mások mit csináljanak. szerintem rendben van, hogy én is szabadon kísérletezhetek az életemmel és más is. és szerintem amúgy azért kell tagadni azt, hogy van benne ilyen divat dolog, mert különben az olyanok mint a kérdező át akarná nevelni szerencsétleneket. meg ő akarná eldönteni, hogy mit csináljanak a nemi szerveikkel.

nekem azaz álláspont tetszik ami azt mondja, hogy ilyen szimbolikus dolgokban, mint a házasság ne akarjanak a melegek résztvenni, meg a nyilvános terekben próbáljanak meg visszafogottak lenni, nem azért mert baj lenne ezzel, hanem csak mert másokat ez zavar. és cserébe viszont a paktikus életbeli dolgokban fogadja el őket a társadalom. ne legyen egyáltalán baj, ha valaki meleg. lehessen nekik valami hivatalos összekötése is életüknek, csak ne házasság néven. mert ténylegesen praktikus dolgokban ne lehessen őket szivatni. még a pride is belefér. mert ott meg van, hgoy melyik időpontban van és ahhoz tud alkalmazkodni akit ez zavar. nem megy arra nem néz híreket stb. viszotn a normál hétköznapi helyzetekben meg cserébe ne menjenek el a falig. szóval mondjuk ne csókolózzanak utcán szerintem.

2022. jún. 15. 14:26
 24/44 A kérdező kommentje:

Én nem átnevelni akarnám őket, hanem az nem tetszik hogy egy bizonyos lobbi neveli át az arra fogékonyakat heteróból minimum biszexuálissá. És sajnos erre nagyon sokan fogékonyak, főleg ha elég sokszor mutogatják nekik az élet minden területén, mondhatjuk úgy is hogy beleteszik a bogarat a fülükbe ezzel kapcsolatban...

Szerintem csókolózzanak nyugodtan a köztereken, engem személy szerint nem zavarna, legfeljebb mert nem gyakran látni ilyet lehet megakadna a tekintetem, de újabban már nagyon heterókat se látok az utcán csókolózni.

2022. jún. 15. 14:32
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

"bizonyos lobbi neveli át az arra fogékonyakat"

Írd már le hogy miféle lobbira gondolsz pontosan, mert ez így csak kitaláció...

2022. jún. 15. 14:40
 26/44 anonim ***** válasza:
55%

#24 lehet téged nem zavar két csókolózó férfi, de sokakat igen. Sokakból visszataszító érzést vált ki a homoszexualitást. És szerintem erre tekintettel lehetne lenni, hogyha a másik nincs felkészülve erre, akkor nem tolni elé. (szerintem ebben más a pride, mert ott mindenki tudja, hogy mi lesz, szóval senki nem mondhatja, hogy nem számított rá. aki oda megy vagy nézi az tudja mit fog látni. szóval kivédhető)

De amúgy a fő káros dolog a politika. Mert amúgy az ilyen szubkulturákat könnyen tudják félelem keltére használni. Szóval ha lenne egy kb társadlami megállapodás ennek a kereteiről, szerintem lenne ilyen politikai alakulat aki akkor is szítaná a dolgot. Hogy ők ellenségek és veszély veszély, szavazz rám, megvédelek. Na az a politika alakulat aki ezt megvédeleket tolja az általában az ősgenny dolog és ott kell résen lenni, akárkitől is akar megvédeni és félelmet kelteni bennem.

2022. jún. 15. 14:41
 27/44 anonim ***** válasza:

26 vagyok még: a média amúgy nehéz kérdés. hogy mennyire legyen jelent a sorozatokban, meg itt ott. szerintem ha el lenne fogadva, hogy vannak melegek és nem baj hogy léteznek, és ez nem egy hiba az életben, akkor jobb lenne, ha minnél kevésbé lenne jelen a médiában. egyszerűen, mert akkor nem adna semmi viszont élezi a konfliktust, mert akiből zsigeri nem jó érzést vált ki ez annak néznie kell és akkor védekezésbe kerül esetleg.

viszont abban van logika, hogy mivel nincsenek elfogadva a melegek ezért úgy érzik, hogy azért kellenek a filmekbe, meg sorozatokba, hogy majd így fogadják el őket.

csak ez meg ilyen kétes dolog szerintem, mert lehet van aki kicsit hozzászokik a dologhoz és amikor már tizedszerre látja nem annyira hány be zsigerileg. de az is lehet, hogy még harciasabb lesz, hogy ezt ne.

2022. jún. 15. 14:48
 28/44 anonim ***** válasza:
31%

Pár hsz-ből a tanulság arra megy ki, hogy a "sugárzóak" ingyen prostik gyakorlatilag, még eszük sincs, hogy pénzt kérjenek!

Egyre gázabbak ezek az egyedek meg már a majom vírus is csak őket szereti:DDD

2022. jún. 15. 15:32
 29/44 anonim ***** válasza:
32%

25

A "forró felvonulás" mi, ha nem az meg a "gyere hozzánk, mi befogadunk" reklámok.

Mire jó ez a homofanizmus???

2022. jún. 15. 15:34
 30/44 anonim ***** válasza:
94%

A pride a negatív megkülönböztetés ellen szól, nem arról hogy rávegyenek hogy legyen mindenki meleg. Idén én is megyek a pride-ra, pedig nem vagyok meleg és nem is szeretnék az lenni. :)

A "gyere hozzák" reklám nem tudom micsoda (nem nézek reklámokat), ehhez tudsz valami linket vagy valamit adni?

2022. jún. 15. 15:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!